Published On: Thu, Jun 15th, 2017

Teorija peptidne tehnologije značajno produljuje život

U Rusiji su već dostupne lijekovi koji produžuju život, ostatak Europe trebao bi ih prihvati za tri godine. Ljudski životni vijek mogao bi se produžiti za čak 40 godina, tvrdi ugledni profesor Instituta za bioregulaciju i gerontologiju u Sant Peterburgu, Vladimir Havinson, a prenosi Sputnjik .

Havinson ističe kako je u Rusiji već dostupno šest lijekova koji će nam omogućiti da živimo četiri desetljeća duže. Lijekovi se zasnivaju na takozvanoj “teoriji peptidne tehnologije”, koja u interakciji s DNK povećava proizvodnju proteina, što produljuje životni vijek.

“Eksperimenti na životinjama su pokazali da uvođenje peptidnih pripravka produžava život za 30 do 40 posto u odnosu na kontrolnu skupinu. Peptidi jačaju imunitet i obnavljaju endokrinološki sustav “, ističe Havison za Sputnjik.   Havison objašnjava da je djejstvo lijekova potvrđeno u 25 kliničkih pokusa. “Radi se o kompleksu peptida. To su lijekovi koji su patentirani, registrirani u Rusiji.

Kompleks od pet medicinskih preparata omogućava da se produži život i poboljša njegovu kvalitetu. ” Profesor navodi da je utvrđeno da primjena ovih preparata na ljudima dovodi do smanjenja stope infarkta i moždanog udara za otprilike dva puta. “Peptidi su prirodna sredstva, sastoje se od aminokiselina.

Terapiju bi trebalo primijeniti samo i isključivo nakon konzultacija s liječnikom i ne bi je trebalo započeti prije 35. ni poslije 40. godine starosti. Preparati zapravo potječu još iz SSSR-a, au suvremenoj Rusiji su unaprijeđeni i nalaze se na popisu registriranih lijekova u Rusiji. “Ipak, najvažnije je zdravo živjeti.

Bitan je uredan san, kontroliran unos kalorija i svakodnevno vježbanje. Ne intenzivni sportski treninzi, već umjerene ali redovite fizičke vježbe. Uz sve to preporučuje se i unos vitamina i antioksidansa, i to ne vještačkih sintetizovanih, već prirodnih, iz namirnica.

Vrlo je važno piti i dosta čiste vode.

I posljednje na popisu, ali ne manje važno, jeste unos peptidnih bioregulatora. “

Havison ukazuje i da je neophodno napraviti i “genetski putovnicu” i vidjeti da li čovjek ima predispozicije za rak. “

Ako postoji takav gen, a to se može ustanoviti analizom krvi. Naši preparati mogu usporiti, odnosno da reguliraju genetsku aktivnost. U tome i jest snaga i moć peptida “, zaključuje Havison.