TBF na WHFestu: Nema svirke po narudžbi

TBF je opravdao titulu prijatelja West Herzegwina Festa i svirkom u petak navečer pokazao kako publici širokobriješkog festivala, iako se organizatorima odazivaju već treći put, ne mogu dosaditi.

Publika, glavni adut WHFesta, i ove je godine bila na razini i glavni je krivac što se bendovi na bis ne vraćaju reda radi.

Izvrsna svirka, očigledna povezanost s publikom i osjećaj da Splićani ne sviraju ”po narudžbi” nego da im je festival prirastao srcu osjetili su svi oni koji su došli na drugu večer uz Lišticu.

Nakon filmova i bendova, koji se bore za naklonost žirija i nagradu festivala, prikazani su filmovi koji su ranijih godina ponijeli titulu najboljih, pa se publika prisjetila izvrsnih uradaka poput filma ‘Čakarovi doci’ i ‘Faul koš’.

Nakon toga uslijedio je koncert TBF-a, koji je razdrmao i najumornije od prethodne noći kad je koncert održao Urban s ‘četvorkom’.

A upravo je i Urban potvrdio da je festival, koji je napunio deset godina, više od klasičnih gaža. Potvrdio je to rekavši medijima kako mu se čini kao da je došao na prijateljski sastanak a ne na gažu, pa činjenica da je ostao u Širokom Brijegu odslušati i odgledati festival do kraja, iako je trebao putovati dalje, govori sama za sebe.

Publika, glavni adut WHFesta, i ove je godine bila na razini i glavni je krivac što se bendovi na bis ne vraćaju reda radi.

Još jedna poruka s West Herzegowina Festa je poslana, a mnogi su iščitali poruku s Mladenove majice i složili se s njom.

http://www.bitno.ba/| B. Jurič