Published On: Pet, stu 19th, 2021

SVAKA ČAST: Čisti se Tvrđava Herceg Stjepan Kosače. Baš se čisti…

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val kao i JU Osnovna škola Gnojnice, organizira akciju čišćenja i pošumljavanja s lokalnom zajednicom Blagaj, 20.11.2021 (subota) s početkom u 10:00h.

Akcija čišćenja i pošumljavanja krenut će sa skupljanjem sudionika ispod Tvrđave Herceg Stjepan Kosače  u Blagaju.

JU Osnovna škola Gnojnice je dio projekta ”Misli o prirodi!” kao Eko škola gdje će za ovaj događaj posaditi 20 sadnica na području Tvrđave Herceg Stjepan Kosače u Blagaj i sudjelovati u akciji čišćenja sa Eko HUB-om Blagaj koji akciju planira na isti dan.

JU Osnovna škola Blagaj će se pridružiti ovim aktivnostima, a ona je također dio projekta ”Misli o prirodi!” kao Eko škola.

Pozivaju se svi zainteresirani građani lokalne zajednice Blagaj da podrže ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

U slučaju vremenskih nepogoda ili dodatnih epidemioloških mjera akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Blagaj odrediti novi datum.

Svi sudionici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ”Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

Slava Kristu

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

što bi ti ručo da ne kako ti velšiš k.e.nj.am

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉