Utorak, 18 lipnja, 2024

Suputnica opasne Hercegovke: Umjesto oružja, govorila je da nosi pečeni odojak

Must Read

U neposrednoj blizini 25-godišnje Hercegovke, kojoj su u osobnoj prtljazi pri ulasku u Republiku Hrvatsku otkrivena tri raketna bacača M-80-64 mm (zolja) i jedan ručni bacač RPG 22, su još dvije Hercegovke.

Kako je za portal Jabuka.tv posvjedočila A. M. iz Širokoga Brijega, u subotu 16. prosinca s prijateljicom P. P. putovala je za Njemačku. Putovale su Globtourovom autobusnom linijom Neum – Dortmund.

“Kada smo stigle do Posušja, ta je djevojka ušla u bus. Na pauzi u Šujici došla je do nas prvi put i pitala nas gdje idemo i malo razgovarala. Nijednom tijekom vožnje do granice nije spominjala svoje ime i prezime”, govori suputnica neobične Hercegovke koja je prevozila oružje prema Njemačkoj.

Naša sugovornica navodi da je tajanstvena djevojka otkrila samo da već četiri godine radi u Frankfurtu u jednom restoranu.

“Tijekom vožnje premjestila se do nas, šalile smo se i slušale pjesme, a tridesetak minuta prije granice rekla je da u torbi nosi suhomesnate proizvode. Nekima iza nas rekla je da nosi pečeni odojak”, navodi Širokobriježanka A. M. za portal Jabuka.tv.

Suputnicama je to zvučalo neuvjerljivo i nakon što su promislile o situaciji, nisu povjerovale u priču o suhomesnatim proizvodima.

“Bila je plave kose, visine možda 180 cm i ponekad se čudno ponašala. Pomalo suludo, mijenjala je i naglaske, malo je imala ‘bosanski’ pa malo dalmatinski naglasak”, priča A. M.

Na granici su putnici čekali gotovo sat vremena da dođu na red, a kada je došlo vrijeme pregledavanja dokumenata, vozač je prema sugestiji granične policije naložio da se sve stvari iz autobusa i iz prtljažnika iznesu vani i da u parovima idu na pretres.

“Tada se ta djevojka jako uspaničila i zvala je nekoga na telefon i rekla da je sve propalo i da dođe po nju. Kada je stigao red na nju, bila je izgubljena i uspaničena, a policajac se uhvatio za glavu kada je otvorio njezinu torbu. Nije mogao vjerovati što je pokušala prenijeti preko granice”, navodi 18-godišnja Širokobriježanka A. M. za portal Jabuka.tv.

Kako svjedoči naša sugovornica, potom je djelatnica granične policije uzela sve njezine stvari i odnijela ih iz autobusa.

“Bilo je i nekih problema s ispravama, a policajac je rekao da je djevojka i ranije radila nešto slično tome. Dalje ne znam što je bilo s njom jer su nas uveli u bus i nismo smjeli izlaziti van. Zbog nje smo na polazak čekali 4 i pol sata”, zaključila je u razgovoru za portal Jabuka.tv suputnica 25-godišnjakinje koja se nalazi u istražnom zatvoru u Hrvatskoj.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -