Utorak, 21 svibnja, 2024

SUD BIH NA STRANI KORUPCIJE: Lijanovićevi kandidati vraćeni na liste, poništena odluka CIK-a

Must Read

Sud BiH poništio je odluku CIK-a, Centralne izborne komisije, čime je Bosna i Hercegovina i službeno postala država u kojoj sudbenu vlast čine kriminal i korupcija. Prema informacijama koje nam je potvrdilo Izborno povjerenstvo u Grudama, svi nezavisni kandidati tzv. “Lijanovićevi kandidati” sudjelovati će na izborima i imati svojih 40 ljudi na biračkim mjestima općine Grude, ali i u svim ostalim mjestima odakle su također diskvalificirani. Radi se o još jednoj farsi i podržavanju kriminalnih aktivnosti, ovog puta od strane države.

 

Radi se o nezavisnim kandidatima za Općinsko vijeće Široki Brijeg Josipu Sabljiću, Ivanu Grbešiću, Mariu Sliškoviću, Branku Hrkaću, Ružici Kopilaš, Mariu Miličeviću, Ani Kraljević, Draganu Bokšiću, Sandri Pinjuk i Juri Ivankoviću. Kao lažni nezavisni kandidati za Općinsko vijeće Grude otkriveni su Ljilja Majić, Lidija Bošnjak, Josip Jurčić, Anto Rašić, Dalibor Dujmović, za Općinsko vijeće Ljubuški Mateo Vučić, Danijela Sabljić, Zdenko Mandić, Ivana Petrović, a Općinsko vijeće Grude Iva Buljan.

BOBOSKA.COM

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -