Published On: Sri, kol 3rd, 2022

Strepi li i US Ambasada od “govora ulice” Bakira izetbegovića?

Ovih smo dana vidjeli kako se radi državni udar. OHR je dio Daytona. Udar na OHR udar je na ustavni poredak BIH.

Tjedan organiziranog huškanja, prijetnji smrću u roku 24h , prijetnji ratom uredu koji je do sada toliko puta tuđe “ustavne krvi” dao SDA islamistima i njihovoj želji da putem puzajućih izmjena potpuno obesmisle Dayton, i preuzmu svu kontrolu nad državom,  prošao je bez iti jedne kaznene prijave a sigurnosne službe BIH niti BH “FBI” nije se ni oglasio.

Jasno nam je da je Schmidt prepadnut.

No što je s Murpheyem?

Jučer je njegov predsjednik ponosno objavio da je ubijen vođa Al Qaede.

U SDA dijelovima BIH još uvijek se, evo punih 20 godina,  ne smije javno objaviti informacija koliki je obol SDA BIH dala rušenju WTC-a odnosno koliko je Šefikovih vojnika sudjelovalo u tome užasnom terorističkom aktu te koja je uloga SDA u slanju Abu Mealija , člana Al Qaede u BH diplomaciju, gdje je bez znanja i Srba i Hrvata kao vojni ataše predstavljao i njih. I to pod Šefikovom lažnom putovnicom i pod bošnjačkim imenom.

Zamislite šef  El Muddžahida, Al Qaeda odreda u sastavu ABIH, koji je obredno klao i Srbe i Hrvate 2001 godine u NYC pri UN-u predstavlja 2001. godine obitelji onih koje je obredno slao s ovog svijeta.  A u SAD je poslan da pomogne braći. Iz kojeg drugog razloga ga SDA šalje tamo? Da radi u BIH interesima? Čovjeka koji nije niti znao naš jezik.

Zašto ovo sve bošnjačka javnost ne smije znati? I tko su ljudi na javnim BH medijima koji sve ove godine cenzuriraju suprotno ustavu ovu informaciju? Što je također protuustavno djelovanje koje bi Schmidt morao sankcionirati masovnom rekonstrukcijom javnih RTV servisa u BIH.

Ako američkom veleposlaniku nije stalo da svaki BH građanin zna punu istinu o sudbini 3000 pobijenih US građana (među njima je bilo i 5 Hrvata) kome onda jeste?

Još jednom apeliramo i na OHR i na US Embassy da izvrše pritisak na Džemala Šabića, učenika teroriste Handala, te na Zvonimira Jukića, učenika marksiste Kukića,  te na vodstvo BHRT-a da se Bošnjake informira o ova dva važna podatka: 

  1. Armija SDA dala je 4 vojnika Al Qaede u napadu na WTC. Armija SDA direktan je supočinitelj najvećeg terorističkog akta u povijesti čovječanstva
  2. SDA vodstvo u BIH diplomaciju poslalo je člana Al Qaede 2001 godine.

Ili nametnite javnim TV emiterima obvezu da objave ovu važnu informaciju ili smjenjujte uprave javnih TV emitera u BIH.

Izbori nemaju smisla niti politički život u BIH ima smisla ako ćemo živjeti u hologramu u kojem ćemo trpjeti moralno reketarenje od strane partije koja je surađivala s Al Qaeda kadrovima godinama nakon rata.

Izbori doista nemaju smisla ako svaki Bošnjak neće znati ovu informaciju o svojoj “vodećoj” stranci. Stranci koja je očito dio svjetske terorističke mreže.

Pa ako Bošnjaci, i uz dostavljenu im ovu informaciju, da su im vođe nacije, Al Qaeda jarani, i dalje budu podržavali SDA možda tada i OHR i US Embassy nešto shvate i prestanu maltretirati najmalobrojniji narod. BH Kurde. Hrvate. Narod Petra Hercega Tomića. Narod koji su iskoristili za postizanje uvjeta mira na terenu da bi potom jedino tom narodu u BIH, oduzeli uvjet, zbog kojeg je pristao na mir. A ostala dva naroda su nastavili nagrađivati novim povlasticama, na račun mirodonositelja. Hrvata.

A nakon što su se pobunili Hrvatima su smjestili nove optužnice.

Možda, doista ako OHR  nametne obvezu medijima da objave ovu informaciju,  tada bude lakše i g. Schmidtu da donese odluku o zabrani političkog djelovanja Bakiru, Šefiku, Biseri Turković i svima koji su sudjelovali u izdavanju  BH putovnice Abu Mealiju i Bin Ladenu.

Možda tada bude i među  Bošnjacima ojačao pokret za zabranu rada SDA. Možda se među njima konačno rodi i neka građanska opcija. Koja pod reketom SDA ne može rasti. Kao što ne može niti među Hrvatima sve dok traje SDA terorizam nad BH ustavom. A evo vidimo i nad OHR-om.

Uopće ne dvojimo da bi bilo  kojem Srbinu il Hrvatu odavno bio zabranjen politički rad da ove činjenice stoje iza njih.

I opće ne dvojimo kako bi opake sankcije bile za HDZ ili SNSD da je Mevlid Jašarević kojim čudom bio iz njihovih paradžemata.

 

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Izmetbegović
Izmetbegović
15 dana prije

A cifre gladnih su zaista neumoljive. Prema podacima UN-a od prije nekoliko mjeseci svako šesto domaćinstvo je siromašno, 15 posto građana je u apsolutnom siromaštvu, dok polovina živi na rubu siromaštva. Ovo su procenti od prije početka ruske invazije, kada počinje drastičan rast cijena, zbog čega su brojke sada, sasvim sigurno, još gore. TO ŽIVKOVIČU, SAMO NASTAVI😁

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
14 dana prije

Američki ambasador je od 1990. ŠEF MUSLIMANSKOM TERORISTICKOM LIDERU.

RANIJE JE TO BIO ALIJA DANAS JE BAKIR ŠEF ISLAMSKI TERORISTA U BOSNI I HERCEGOVINI.

TIME JE RAZUMLJIVA ULOGA DZAFEROVICA U SARADNJI SA ALKAIDOM I TERORISTIMA KOJI SU RUSILI KULE U AMERICI.

Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
15 dana prije

OHR gofna treba zapaliti i uništiti to su vam sve prekriveni islamisti tj Al qaeda ili ti ISILovci samo što to rade lukavo i prekriveno!

Anonimac
Anonimac
14 dana prije

Amerikanci ne postuju ni vlastite zrtve u WTC

Anonimac
Anonimac
14 dana prije

Šta te buni stoko ka.toli.ban.ska!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Vi muslimani ste t.alibani ,ne postoje drugi t.a.libani ,samo muslimanski ta.libani .
Treba li ti to nacrtati mazlume .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

A šta ćeš on i ne zna za drugo nego za talibane pa misli da je cijeli svijet takav.
on ti je inače iz okolice Brčkog iz onog sela Maloča nedavno su dobili Internet pa se ne skida ko dijete sa trešnje.
tamo ti je sve sama krmad što se valja po blatu 🤣

Lola
Lola
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Jel to tamo gdje su se bolešnjačka djeca igrala na srpskom groblju pa porazbijali nadgrobne ploče.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lola
14 dana prije

Tako je to je tamo gdje se talibanska Krmad priprema za džihad. Oni su ti oni Bakir ovi roboti i veću prebrojani hihihi

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Ma nemoguce . Cita svijet se raspricao o kato i pravo / libanima / , a ti bi bas ovdje sve to da pojednostavis u verziji tvojih nastranosti .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Ha ha ha u kojem ti svijetu živiš?!? Bilo gdje u svijetu osim u vašim glavama kad kažeš taliban svima je jasno o kome se radi bez ikakve dileme. A ako ne vjeruješ idi u avganistanski pa pitaj svoju braću Talibane kako stvari stoje.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Taliban krmak jedan Jesi li to ti nešto ljut
hihihi

Lola
Lola
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Miruj bolešnjak