Published On: Pon, srp 5th, 2021

STRAH OD PRISLUŠKIVANJA KOŠTA: Novotvoreni Institut za provjeru “bubica” pretrpan već prvog dana


ZAGREB- U manje od tjedan dana nakon što je osnovan zagrebački “Institut za provjeru prisluškivanja” u vlasništvu Marine Čendrljić iz ove udruge građana rečeno je da su svi termini za provjeru vozila i stanova zainteresiranih klijenata za sada popunjeni te mole građane da se strpe.

U samo par dana redovi pred ovim institutom u Šoštarićevoj dulji su nego redovi za cijepljenje na Velesajmu.

“Javljaju nam se građani iz raznih dijelova Holdinga, ljudi iz vladinih ureda, imali smo i nešto muževa koji žele saznati špijuniraju li ih supruge ali i nešto suprotnih slučajeva”.

Gđa Čendrljić diplomirana je kriminalistica i dugo godina je bila na Zavodu za zapošljavanje.

Nakon najnovijih privođenja palo joj je na pamet da građanima ponudi uslugu potpune provjere prisluškuje li ih se ili ne.

Provjera vozila stoji oko 400 kuna dok za stan prosječne veličine morate izdvojiti oko 2000 kuna. Provjera mobitela je nešto povoljnija i košta samo 200 kuna.

Za svoj projekt dobila je čak i poticaje od države.

Što cijelu stvar dovodi do apsurda.

S jedne strane država financira tajne službe koje se bave prisluškivanjem a s druge strane daje poticaje privatnim poduzetnicima koji građanima nude da za nešto novaca otkriju špijunira li ih država.

Pitali smo gđu Čendrljić za komentar ove kontroverze: “Gledajte, posao je posao, tržište je tržište, a trebali su ranije misliti hoće li me primiti na posao ili me pustiti u privatni sektor”.

napomena: tekst je izmišljen no interes za provjeru bubica u autu nije
guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x