Published On: Uto, stu 8th, 2016

STOLAČKA TARČA: Dinastija Mahmutćehajić nastavalja antifašističku borbu…

 
ninjaDa jabuka ne pada daleko od stabla vidljivo je u slučaju obitelji Mahmutćehajić. Nakon što su Demir Mahmutćehajić i Salmir Kaplan zajedno sa ostalim dobro plaćenim članovima „Inicijative za Stolac“ nasilnički udaranjem predsjednika OIP-a Stolac Ivana Perića i člana biračkog odbora Marija Raguža prekinuli izbore u Stocu, nasilje u Stocu nad svima onima koji ne misle kao oni i ne podržavaju „Inicijativu za Stolac“ se uspješno nastavlja.
Slika zaslona 2016-11-08 u 11.09.45
Ovaj put nasilje obitelji Mahmutćehajić na svoj koži osijetili su pripadnici srpske nacionalnosti. Mirsad Mahmutćehajić prije nešto više od tjedan dana fizički je nasrnuo na člana „Udruženja Srba povratnika Stolac“ Slobodana Topalovića upućujući mu prijetnje „mogla bi te Bregava odnijeti“ a sve iz razloga što su po Mahmutćehajićevim navodima članovi „Udruženja srba povratnika Stolac“  svoj glas za načelnika dali Stjepanu Boškoviću, kandidatu HDZ-a BiH a  ne Salmiru Kaplanu, kandidatu „Inicijative za Stolac“.
Inače, ovo nije prvi put da Mirsad Mahmutćehajić ovako postupa prema pripadnicima srpske nacionalnosti……ovako je to izgledalo 1992…