ŠTO SVE JAVNOST TREBA POVJEROVATI: Svjedok hoda sa SIPOM naoružan i ubije se. I to nema nikakve veze s Cikotićem koji ima prste u SIPA-i i kojem je ročište sutra

28. 11, 2023 pred istražiteljima SIPA-e u Rostovu, vatrenim oružjem ubio se Merzuk Aletić.

Hamas mediji, mediji AID-a i ŠEVA, otpad tonućeg distopijskog društva ostalog nakon Alijine alqaedizacije istog, SDA mediji, objavili su kratko policijsko priopćenje u kojem stoji da se osoba inicijala M.A. ubila pred istražiteljima.

Imaš dakle opako jebenu medijski bombu, i ti objaviš inicijale. I na to sve OHR šuti. US ambasada šuti. HRT šuti.

Kao da je u ubojstvu ovog čovjeka sudjelovalo više organizacija i država.

Zamislimo samo da je pred istražiteljima SIPA-e ubijen ključni svjedok HVO zločina u Ahmićima koliko bi udarnih uvodnih minuta HRT dao tom događaju.Ili svjedno netko tko je odlučio otkriti nove jame Srebrenice i progovoriti protiv Dodika npr.

Javnost bi trebala povjerovati da je ovo vijest koja nije bitna .Da su inicijali sasvim dovoljni. I da je  za SIPA-u posve normalno da svjedok koji upravo pred njima ima otkriti mjesta jama na kojima je Hamas u suradnji s Al Qaedom ubijao građane BIH, nosi vlastito oružje.

I da mu SIPA to oružje ne izuzima niti ga pretresa prije istrage.

Javnost ne smije sumnjati da je Merzuk Aletić ubijen. On dakle nije ubijen.

On se eto ubio , sam sebe pred  istražiteljima.

Zaustavio ih je, rekao dajte mi sekundu da razmislim, izvadio pištolj, izučio Fatihu i prosvirao si mozak.

Vlado Vurušić nije napisao tekst. Robert Bajruši nije napisao tekst. Index nije napravio analitički članak. Omerta kakva se rijetko viđa.

No što je s državnim medijma  u Austrijskom fukodromu, koji u šali Hrvatskom zovu. Kako dišu mediji koje plačaju i protjerani Hrvati Lašve i Lepenice ? Danas stanovnici Hrvatske. Oni od čijeg je opstanaka ovisio i opstanak Dalmacije.

HRT i HINA su objavili ništa. Poveli su se Bajrušijevim primjerom.

HRT je hrvatska javna radio televizija koja ima svog direktora. I radi prema Ustavu. Ustav cenzuru smatra kaznenim djelom za koji je propisana ozbiljna zatvorska kazna.

Postoji naime javan i jasan interes hrvatskog naroda, da jednako bude infomiran i o Škabrnji i o Bugojnu. Taj interes ovi ljudi su pogazili:

  1. Robert Šveb,  Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije
  2. Marija Nemčić  ravnateljica Poslovne jedinice Program Hrvatske radiotelevizije
  3. Marija  Kosor  ravnateljica Poslovne jedinice Produkcija Hrvatske radiotelevizije
  4. Zvonimir Jukica,  ravnatelj Poslovne jedinice Tehnologija Hrvatske radiotelevizije
  5. Gordana Grandov  ravnateljica Poslovne jedinice Poslovanje Hrvatske radiotelevizije.

Ovo je uprava HRT-a. Ako ih sretnete na cesti pljunite im u facum, bacite na njih cijelo pakovanje jaja. I recite im da im je to od Poskoka. Šaljemo ih u najokorjelije kutke vlastitog srca. U nadi da će ih pretresti Državno tužiteljstvo.

HINA je hrvatska novinska agencija koja također mora poštivati Ustav.

Ovo je ravnateljica HINA-e. HINA također smatra da protjerani Hrvati Srednje Bosne koji pune RH proračun ne moraju znati tko je bio Merzuk Aletić, do kud je došao proces skrivanja hrvatskih mučenika Bugojna, tko je Selmo Cikotić i kako je i na koji način isti dugo godina bio koordinator policijskih uprava u FBIH, kako ima opake veze u SIPI “pred kojom se ubio naoružani svjedok” najskrivanijeg zločina u BIH u koji je umiješan i trenutni američki ambasador.

Ako u HINI prate kada neki musliman nađe temelje katoličke crkve u Bugojnu i tu zemlju donira crkvi, i HINA to objavi na sva zvona, a cenzurira vijest da je ključni i posljednji svjedok koji je trebao razotkritvi vojni i politički vrh Hamasa u BIH 90-ih, sve do jednog šefa Ranka Mravka i Roberta Bajrušija danas, pronađen mrtav nakon samoubojstva. Ubio se dok su agenti pripaljivali cigarilos.

Hrvatski narod je u Srednjoj Bosni ubijan iz dana u dan. Hrvatska je sve to znala i sve mirno promatrala. Samo jednim kratkim vojnim upadom Tuđman je mogao prekinuti patnje Hrvata na Stadionu Iskra.

No Tuđman je bio fake. Jak na riječima i jadan u operacionalizaciji. Čovjek koji je prodao svoj narod u BIH, pristao na njegovo etničko čišćenje, što u rati što poslije rata,  da bi dobio pravo da etnički počisti Srbe u RH. Zaveden narod, ali hrvatski narod. Bili su to hrvatski Srbi, stoljećima lojalni Hrvatskoj domovini i stoljećima na njenom braniku.

Odlučeno je da će Tuđman s vojskom tek kad ga pozove Alija. A Alija ga je pozvao da šalje momke da ginu za bošnjačku stvar tek kad je skrio dokaze i završio s Hrvatima.

Danas, 30 godina nakon što je Hamas završio s genocidom u Srednjoj Bosni, to bijedno tuđmanli političko stvorenje, bijedna Granićeva Hrvatska šuti čak i na slučaj Merzuk Aletić. Bliža im je i Ukrajina i Makedonija i svaka vijest Crne Kronike od slučaja Bugojno, od djece Viteza, od Trusine od Grabovice.

ErHazija je prevara. Država koja nas je iskoristila i koja i dalje manipulira našim sudbinama.

Nitko u RH javnosti nema pojma tko je Cikotić,  tko je Aletić, kako su se zvali Hrvati koje su cikotisti poklali skupa sa sedmom muslimanskom i El Mudžahidom, potom im raskomadali tijela i pobacali po sekundarnim i tercijarnim jamama.

Sutra je presuda Cikotiću za kriminal koji je radio kao ministar. A ministar je postao nakon što mu je US ambasador osigurao imunitet na sudu za zločin u Bugojnu.

Premalo je to sati da HRT i HINA pojasne javnosti cijeli kontekst i što se tako besramno i zloguko dogodilo pred istražiteljima SIPA-e u Rostovu.

Premalo je to sati da HRT i HINA pojasne javnosti dokument s Wikileaksa u kojem US ambasador prikriva ovaj slučaj vršeći pritisak na Sud za ratne zločine.

Premalo je ostalo vremena Hrvatima iz BIH da se bave Hrvatskom.

I da od nje očekuju da poštuje Hrvate u BIH. Ona niti Hrvate u Hrvatskoj ne poštuje.

Hrvati ako ne progledaju nakon ovog slučaja neće nikada.

Sutra je presuda Cikotiću za jedan posve drugi kriminalan čin. Bit će oslobođen. Naravno. Ta nije sve ovo uzalud.

Niti jedan hrvatski političar u BIH nije komentirao ovaj slučaj. Niti znaju, niti umiju a sve i da hoće tko će im dati prostor? Bošnjači mediji neće. HRT i Plenković neće. A na srpske medije ne smiju. Zabranili im šefovi.

Svi ti legitimni baruni  šutnje dobili su naputke da ne talasaju.

Hrvati u BIH su po prvi put u svojoj povijesti potpuno i do kraja otkazani. Niti u doba Tuđmana nije bilo ovoliko divljanje nad našim dostojanstvom i ovolika cenzura naših krikova. Komšić i SDA nisu nas uspjeli ubiti u politički pojam koliko to čini Plenković.

U doba dok Srbi vode rat protiv OHR-a i Ustavnog suda BIH, d dvaju džihad institucija koje su nas doslovce iskasapile, Hrvati, pod “mudrim naputcima Andreja Granić Plenkovića” kategorički jedu govna.

Kako narod tako im i vodstvo.

Možda se Aletić doista nije trebao ubiti. Možda kažemo.Jer djeluje da se ubio zbog pravde nad narodom koji pravdu niti traži niti dostojanstva ima.

Pokoj mu duši a obitelji mu sućut.