Published On: Sri, kol 18th, 2021

ŠTO SE DOGAĐA S UGLEDNOM MERKEL? Ljudi koji drže do sebe ne sastaju se s Inzkom…

Angela Merkel jako dobro zna da je Inzko 2011 na vlast u FBIH doveo nacističku stranku opijenu vrijednostima ANte Pavelića i Handžar divizije. Učinio je to Inzko rušenjem pravila matematike, a ti nacisti su potom koalirati s “isilovcima” kako stranku SDA, naziva šef danas najvažnijeg grobišta u BIH.

Time je pogažen Ustav i volja hrvatskog naroda a fašisti i “isilovci” su iduće 4 godine popljačkali javna poduzeća u FBIH i doveli Aluminij na minus od 200 milijuna KM. Nakon čega više nije bilo spasa.

Njemačka kancelarka Angela Merkel danas bi će, kako je najavljeno, u svom uredu u Berlinu, razgovarati s visokim predstavnikom u Bosni i Hercegovini Christianom Schmidtom i njegovim prethodnikom Valentinom Inzkom.

Ranije je najavljeno kako će tema sastanka biti europski put BiH i predstojeće reforme u ispunjavanju 14 ključnih preporuka Europske komisije.

guest
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Upozorenje!
Upozorenje!
1 godina prije

Merkelica je najobičniji ološ koji koalira i sa islamistom Erdoganom samo da bi ostala na vlasti. Jedina njemačka stranka koja vrijedi je AfD a ovi ostali su bagra sa izuzetkom Zelenih koji otvoreno rade za islamizaciju Europe.

Kvico
Kvico
Šta ti kažeš na ovo?  Upozorenje!
1 godina prije

Proteć će,bojim se,još puno vode da Njemačka a i Evropa izrodi ovakvog lidera.Pa možda i cijeli svijet.Racionalna ,znana i topla osoba.O Inziku,a i drugima,govore samo djela.

Mene kliču Hassan
Mene kliču Hassan
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 godina prije

Daleko ti ljevičarsko-zelena kuća, ovaj samo aminuje sve što Merkelica zamuti a od njega još nikada nitko nije čuo nešto KORISNO. Nego, šta govore o Inzku, de nam to malo pojasni?

Kvico
Kvico
Šta ti kažeš na ovo?  Mene kliču Hassan
1 godina prije

Inzika vi bolje poznajete od mene.Merkelovka je sa 5 mil nezaposlenih svela cifru na 2,5 mil.Merkelovka je uspješno pribrodila financisku krizu2008g.Uspješno sanirala Grčku,uspješno pribrodila ukrainsku krizu,uspješno pribrodila Brexit,uspješno rešava korona krizu i na kraju ,to je jedini državnik koji je u nekoliko godina zaredom ostvariva buđetski suficit.Njen mlin melje polako ali čisto i ne staje.

Komsicoglu
Komsicoglu
Šta ti kažeš na ovo?  Upozorenje!
1 godina prije

Zivjela Turska!

Robinzon Kruso
Robinzon Kruso
1 godina prije

Ne zove Merkelica njih što ih voli nego da jednim udarcem ubije tri muhe.
Prvo je kako bi bolje “uklopila” Šmita kao novog VP, druga da istraži koliki su kapaciteti u BiH kako bi braća muslimani iz BiH primila što više izbjeglica iz Afganistana i treće je informacija o političkom stanju u BiH.

Uso turcin
Uso turcin
1 godina prije

Uh..uhh…koja propaganda i lazi i zamjena teza,a usput sirenja mrznje prema muslimanima Bosnjacima…jer predstavnikom Bosnjaka po vasem stavu je Bakir ,moj nije,on je partner u vlasti jedinom etalon Hrvatu Čoviću…maknite ovo sa sajta sramota je..samo budala i idiot misli da privatizira narod…To je bilo kod Hitlera i Staljina i kod Tite…samo sto je Crveni DUDEK Joza pustio da SRBI privatizuju ostale narode smatrajući ih svojim neprijateljima…sve do 1966..skriveno to je ostalo u psihi dugo..dok nije puklo

QUATRO
QUATRO
1 godina prije

kuda ide ovaj svijet,mođ mislit da je stigo vakat da ere koji kod merkelice idu raditi po autopraonama,čistiti hotelske sobe i kuhinje i slične visokokvalifikovane poslove ,pokušavaju tu istu Merkel je savjetovati o geopolitičkoj strategiji xaxaxaxaxaxa

Komsicoglu
Komsicoglu
1 godina prije

Sacica ustasoida iz kamenjara protiv Merkel.
Najbolje da se zaputite u Berlin i objasnite joj neke stvari.

slavkan
slavkan
1 godina prije

Do Angele vise ni Nijemci ne drze. Jedva se cekaju izbori da se Baba i formalno skine. Uvalila im je takvu zmiju u njedra sa Amerima i izbjeglicama u zadnjih 5 god da garantujem gradjanski rat u njemackoj u narednih 20 god. Bili zivi pa vidjeli.

never baklava
never baklava
1 godina prije

Hi hi hiii. Sve se mijenja, pa će i iva nastamba od BiH, samo Merkelicina frizura već pol stoljeća ista 🙂