Published On: Sri, sij. 2nd, 2019

STIŽE PRAVA HLADNA ZIMA: Temperature će pasti do -10 stupnjeva

U Hercegovini se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano, a oblačno sa slabim snijegom na sjeveru Hercegovine.

Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom će biti između -9 i -3, na jugu zemlje do jedan stupanj, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -6 i -1, na jugu zemlje od dva do četiri stupnja.

U petak, 4. siječnja, u Bosni se očekuje oblačno sa slabim snijegom, dok je očekivana visina novog sniježnog pokrivača od dva do 10, u planinskim djelovima do 15 centimetara.

U Hercegovini većinom malo do umjereno oblačno i oblačno na sjeveru Hercegovine. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4, na jugu zemlje do -1, a najviša dnevna temperatura između -6 i -2, na jugu zemlje od dva do četiri stupnjeva.

Prvog dana vikenda u Bosni će ponovo biti oblačno vrijeme sa slabim snijegom, dok na sjeveru zemlje sredinom dana može padati i kiša.

U Hercegovini djelomično vedro. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na jugu zemlje do -2, a najviša dnevna temperatura zraka između -4 i dva, na jugu zemlje do pet stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.