Published On: Čet, lip 23rd, 2022

Šta očekuju Bošnjaci, što Hrvati a što Srbi od Christiana Schmidta?

Na uzorku od  ispitanih 900 Bošnjaka, 700 Srba i 300 Hrvata ispitali smo građane BIH što očekuju od Christiana Schmidta.

Rezultati su nevjerojatni.

Ukratko Bošnjaci očekuju da Schmidt nastavi rušiti Dayton , Hrvati se nadaju da će Schmidt prestati rušiti Dayton dok Srbi ne priznaju Schmidta.

100% ispitanih Bošnjaka  izjasnilo se da se nadaju da će  Visoki predstavnik nastaviti s promuslimanskom politikom i  da će djelovati kao i njegovi prethodnici te da će u njegovom mandatu biti završeno s Daytonom. Odnosno da će Dayton biti srušen.

 • Na naš upit je li im poznato da je Visoki predstavnik u BIH poslan da štiti Dayton a ne da ga ruši 100% ispitanih pitali su nas tko smo.
 • Kad smo rekli da smo Hrvati i Srbi kazali su nam da “Da su znali da smo UZP-ovci i Genocicadši da nam ne bi ni odgovarali”.
 • Na naše pitanje jesu li za suživot sa Srbima i Hrvatima kazali su nam da naravno da jesu. Na naš upit zašto nas onda zovu Genocidaši i UZP-ovci kazali su nam da je to od milja.

100% ispitanih Hrvata izjasnilo se da se nadaju da će Visoki predstavnik prestati djelovati protiv Daytona. I da će konačno jednom presuditi nešto u korist Katolika.

 • Na naš upit jesu li oni katolici ili Hrvati, kazali su nam da su i jedno i drugo. Na naš upit može li Hrvat biti budist kazali su da je to neki ćaknut Hrvat.
 • Na naš upit može li Hrvat biti pravoslavac kazali su nam da može al da se takvih treba paziti.
 • Na naš upit može li Hrvat biti musliman kazali su da može ali da je danas isplativije kad Musliman postane Hrvat. Naročoto u Goraždu.
 • Na naš upit zašto se toliko nadaju pozitivnoj odluci OHR-a kada je povijest OHR-a od 2001 do danas potiranje katolika kazali su nam da je to zato što su vjerojatno kolektivno glupi.
 • Pitali smo ih zašto ste kolektivno glupi? Kazali su nam da , kad su bili mali , roditelji su im stalno govorili da su glupi , da ništa ne znaju, i da šute. I da ne iđu mimosvit. I  onda su, kažu oni takvi i postali.
 • Pitali smo ih jesu li njihova djeca glupa: Odgovoril su nam : Jašta su nego glupa.
 • Pitali smo ih odgajaju li djecu da budu buntovnici i odvažni i da se bore za pravicu? Rekli su nam da oni ne odgajaju svoju djecu.
 • Pitali smo ih : A tko odgaja vašu dicu? Kazali su nam: Fratri. Ko će drugi.
 • Pitali smo ih: Je li ostavljate dicu nasamo s fratrima? Čudno su nas pogledali. I tu bi se obično pitanje završavalo.

100% ispitanih Srba kazalo nam je da ne priznaju visokog predstavnika. Te da od nečeg što smatraju da je ništa ne očekuju ništa. Niti će bilo što što taj odluči oni priznati. Poručili su mu i da ne primiče u Srpsku.

 • Na naš upit a šta ako on ipak uđe u Srpsku odgovorili su nam: Neće on uć u Srpsku.
 • Pitali smo ih kako znaju da neće: Kazali su nam: Zato što mi određujemo tko tu ulazi i kako. Može ući kao turist. A kao visoki predstavnik ne može i neće. 
 • Pitali smo ih kako Hrvati da  postanu kao Srbi, tako odvažni, kazali su nam: Vratite se na vjeru pradjedovsku. Ova vjera od vas je načinila kamilice. Uništit će vas.

Upitali  smo i 100 preostalih BH Židova što očekuju od Christiana Schmidta hoće li zaustaviti SDA da i dalje nameće Židovima predstavnike u klub Ostalih svi ispitani su odgovorili: Mi bi samo ako može da ostanemo anonimni. Nisu nam se htjeli niti predstaviti. Nitko od njih ne nosi tradicionalnu židovsku odjeću, kapice niti zulufe.

Upitali smo i Christiana Schmidta što očekuje od samog sebe, i taman kad je htio danam odgovori iz gomile koja je protestirala protiv prava žena u Sarajevu da hodaju u minjaku, izletio je američki ambasador g. Murphey oteo nam mikrofon i zaderao se “Tekkbiirrr”.

Tako nismo uspjeli saznati što Christian Schmidt planira s međunarodnim pravom, međunarodnim ugovorom koji je došao štititi i što će odlučiti s pravima kršćana u BIH. Hoće li i dalje ta prava biti rezana polagano ili će biti uništena tankim rezom te hoće li time austrogermanska osveta Srbima za dva izgubljena austrijska rata od njih biti konačna.

Kako nismo znali arapski nismo znali upitati niti gospodu iz Saudijske ambasade, koji su taman večeravali sa Schmidtovim timom, što planiraju dalje s OHR-om i Bosnom i Hercegovinom.

 

guest
nije obvezno
14 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
🇭🇷👌🇭🇷

Musliman-p,otur,ica=terorizam-idiotizam

Bruce Lee 🐉🐲

a terapija

RTV Herceg-Donbas

Dide Schmidte, nemoj pregovarat.
Unitarnu Bosnu, zajedno ćemo stvarat.

BiH

Ne ocekuje niko nista od ovi Evropski licemjera koji sjede u svojim udobnim stolicama i dobijaju ogromne novce ne radeci nista.Bosnjaci,Hrvati i Srbi trebaju da sjednu za stol i da se dogovore sve ostalo je velika zabluda.BiH je zemlja sva njena tri naroda,tu su nam grobovi nasi predaka i sta nama ima dolaziti neki tamo Svabo ili Amerikanac i odredjivati kako cemo i sta cemo.Ustvari oni nam samo kost bacaju da je mi izmedju sebe glodjemo.

Mudžahedin

Dobri naš Herr Schmidt, pencilin za chetalje! ❤️

Anonimac

Vaš ? A ša veli Baja, nije baš neka raja ?

Anonimno

Smidt = Hitler

Bruce Lee 🐉🐲

bolje vrabac u ruci nego golub na grani .

Cakarevi doci

Ocekuje da ovog pavijana pocmu svrbit jaja i da crkne cesuci se

Pantelija

Ja satire i g.vana.

Mujguri 93.

Naporni ste više sa nekakvim bošnjacima. Bošnjaci kao narod ne postoje niti postoji bosanski jezik. Potturicce nisu nikakvi bošnjaci nego odmetnuti Hrvati i Srbi. Pak ako ih želite zvati nekakvim narodnim imenom onda ih zovite Turci kako su se nazivali skoro 500 godina.

Anonimac

Upravu si .Kakvi su sad tz bošnjaci. Izmišljaju imena ,stide se svoga imena muslimani .
Da odu na Antartiku izjasnili bi se da su pingvini.

Diplomat-nesudjeni

Okanite se corava posla.IZ dobro obavjestenih diplomatskih izvora saznaje se da ce nakon sto izborni zakon pane u parlametu na osnovu 7-2 presude usavno suda i odluke doma narod Smidth nametnuti izborni zakon.Zato tisu misu

11 months ago zadnji put uredio Diplomat-nesudjeni
Josko

Obaranjem Dodikovog veta na trgovinsku razmjenu sa v.britanijom i srbi se polako pridružuju konjušarsko sluganskoj politici hrvata i tkz.bošnjaka.Em je danas ona khuravela Trivić rekla da je omanđijana nacijem Šmitom što samo govori koliko su srbi blizu da se iz slobodarske nacije pretvore u slugane.