Subota, 15 lipnja, 2024

Srpski novinar pitao Shaqirija zašto si provocirao srpske navijače? “Prijatelju, dao sam gol, samo sam radio svoj posao. Ustvari, dao sam vam dva gola”

Must Read

Novinar srpskog Telegrafa došao je do Xherdana Shaqirija, Albanca rođenog na Kosovu koji je zvijezda Švicarske, i pitao ga: “Zašto si provocirao srpske navijače na meču sa Srbijom?”

Shaqiri se na to široko nasmijao i odgovorio mu: “Prijatelju, dao sam gol, samo sam radio svoj posao.” Onda je više puta nasmijan ponovio: “Dao sam vam gol dva puta, znaš to.”

Novinar mu je rekao da njegov posao nije da provocira, ali nasmijani Shaqiri nije prestajao: “Dao sam vam gol dva puta, dva puta…”

Na to je reagirao glasnogovornik Nogometnog saveza Švicarske i odveo Shaqirija sa strane, ali srpski novinar je nastavio raspravu: “Zašto se smijete kada ste izgubili 6:1?”

Shaqiri mu je uzvratio: “Zar trebam plakati?”

Xhaka je htio govoriti sa srpskim novinarima, ali to mu je zabranio švicarski glasnogovornik

Srpski novinari pitanje o provociranju srpskih navijača postavili su i Granitu Xhaki, kapetanu Švicarske i još jednom Albancu s Kosova. Xhaka je htio odgovoriti, ali je PR švicarske reprezentacije stao ispred kapetana i podigao obje ruke. Xhaka je i dalje htio pričati sa srpskim novinarima, ali je glasnogovornik inzistirao na tome da ode i povukao ga za rukav.

“Bio sam na press-konferenciji poslije Srbije. Zar to nije dovoljno?” rekao je Xhaka u prolazu srpskim novinarima.

Albanske zvijezde Švicarske provociraju srpske navijače na dva SP-a zaredom

Podsjećamo, Shaqiri je golove protiv Srbije u ključnim utakmicama na ovom i prošlom SP-u slavio provocirajući srpske navijače. Prije četiri godine u Rusiji rukama je radio albanskog orla, a prije nekoliko dana u Kataru im je pokazivao da šute.

Njegov sunarodnjak Xhaka je također prije četiri godine svoj gol Srbiji slavio albanskim orlom, a na aktualnom SP-u je Srbima na albanskom psovao majku i hvatao se za međunožje. Srbima je najviše zasmetalo prezime na dresu koji je nosio nakon pobjede nad njima.

- Advertisement -

4 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -