Published On: Sri, pro 7th, 2022

Srpski novinar pitao Shaqirija zašto si provocirao srpske navijače? “Prijatelju, dao sam gol, samo sam radio svoj posao. Ustvari, dao sam vam dva gola”

Novinar srpskog Telegrafa došao je do Xherdana Shaqirija, Albanca rođenog na Kosovu koji je zvijezda Švicarske, i pitao ga: “Zašto si provocirao srpske navijače na meču sa Srbijom?”

Shaqiri se na to široko nasmijao i odgovorio mu: “Prijatelju, dao sam gol, samo sam radio svoj posao.” Onda je više puta nasmijan ponovio: “Dao sam vam gol dva puta, znaš to.”

Novinar mu je rekao da njegov posao nije da provocira, ali nasmijani Shaqiri nije prestajao: “Dao sam vam gol dva puta, dva puta…”

Na to je reagirao glasnogovornik Nogometnog saveza Švicarske i odveo Shaqirija sa strane, ali srpski novinar je nastavio raspravu: “Zašto se smijete kada ste izgubili 6:1?”

Shaqiri mu je uzvratio: “Zar trebam plakati?”

Xhaka je htio govoriti sa srpskim novinarima, ali to mu je zabranio švicarski glasnogovornik

Srpski novinari pitanje o provociranju srpskih navijača postavili su i Granitu Xhaki, kapetanu Švicarske i još jednom Albancu s Kosova. Xhaka je htio odgovoriti, ali je PR švicarske reprezentacije stao ispred kapetana i podigao obje ruke. Xhaka je i dalje htio pričati sa srpskim novinarima, ali je glasnogovornik inzistirao na tome da ode i povukao ga za rukav.

“Bio sam na press-konferenciji poslije Srbije. Zar to nije dovoljno?” rekao je Xhaka u prolazu srpskim novinarima.

Albanske zvijezde Švicarske provociraju srpske navijače na dva SP-a zaredom

Podsjećamo, Shaqiri je golove protiv Srbije u ključnim utakmicama na ovom i prošlom SP-u slavio provocirajući srpske navijače. Prije četiri godine u Rusiji rukama je radio albanskog orla, a prije nekoliko dana u Kataru im je pokazivao da šute.

Njegov sunarodnjak Xhaka je također prije četiri godine svoj gol Srbiji slavio albanskim orlom, a na aktualnom SP-u je Srbima na albanskom psovao majku i hvatao se za međunožje. Srbima je najviše zasmetalo prezime na dresu koji je nosio nakon pobjede nad njima.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kiseljak
Kiseljak
1 mjesec prije

Ah izbaci ih Kosovo sta reči

Čedomir
Čedomir
1 mjesec prije

Oni samo znaju provocirati i ništa drugo.Drago mi je da je švicarska naci zemlja onako popušila protiv brazila.

nisam kriv !
nisam kriv !
Šta ti kažeš na ovo?  Čedomir
1 mjesec prije

Sroljo šta radi tu smrdski novinar, zar nije na dočeku u Batajnicu ?!