Published On: Pet, lip 17th, 2022

Srpska manekenka tvrdi da joj se upucavao CR7. Objavila je to u medije a sad je ljuta na njih…

Atraktivna srpska manekenka Kristina Perić (26) tijekom gostovanja u emisiji Amigi G Show otkrila je detalje razgovora sa slavnim portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

Ronaldo mi je zbilja pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje i vjerujem da se zbog toga javio – ispričala je Kristina koja nije krila da je bila oduševljena kada joj se Ronaldo javio.

Naime, Srpkinja je upoznala Ronalda 2016. godine kada je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk koja je kao i Kristina bila ‘Viktorijin anđeo’.

Srpska manekenka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu djevojku, a upravo je to bio razlog zbog čega ju je jedan od njezinih prijatelja poželio predstaviti Portugalcu.

Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična kao Irina – rekla je tada Kristina nakon čega je dodala: Odmah sam ‘kliknula’ s Ronaldom jer njemu nisu bitni slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva. Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare