Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

SPOLNI ODGOJ U SRBIJI: Nastavnici se seksali pred učenicima, direktor zataškavao

Must Read

Untitled 1Jedna, zasad anonimna prijava nastavnika iz Četvrte osnovne škole Desanka Maksimović, podigla je veliku prašinu u Gornjem Milanovcu u Srbiji. Tom prijavom, uveliko se, iza zatvorenih vrata, bave nadležna općinska tijela, ali po svemu sudeći, bit će posla i za Ministarstvo prosvjete Srbije.
Autori prijava optužuju dvoje svojih kolega da su u “školskoj prostoriji godinama vršili bludne radnje”, da su “zatečeni u kompromitirajućim situacijama” i da se sve to “događalo naočigled djece”, koja to sada prepričavaju. Zataškano je, pišu, i to kako jedan učenik “svlači djevojčice i to snima mobitelom i stavlja na YouTube”. Navodi se i da je “školski uspjeh jednog učenika krivotvoren” mimo odluke Nastavničkog vijeća, pišu Novosti.
Uz sve to, u prijavi se navodi da je direktor škole sa svime upoznat, ali da odobrava bludničenje naočigled nastavnika i učenika.
“On radnike zastrašuje pozivajući ih na individualne razgovore, vrši psihičke pritiske na njih da o nepravilnostima u školi ne smiju nigdje govoriti”, piše između ostalog u opširnoj prijavi, adresiranoj na načelnika Školske uprave za Moravički okrug, čije sjedište je u Čačku.
Prijava je upućena i predsjedniku općine Gornji Milanovac i nadležnim općinskim službama.
Direktor škole je negirao sve optužbe. Kaže da je riječ o “besmislicama”.

(bljesak.info)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hitno upozorenje od mateorologa za danas i sutra!

BANJALUKA - Meteorolozi u Republici Srpskoj izdali su upozorenje građanima o prognoziranom jačem vjetru. Upozorenje vrijedi za danas i sutra,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -