Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Služba za poslove sa strancima u BiH provodi akciju “Nekretnina”

Must Read


Služba za poslove sa strancima BiH će u utorak ili srijedu, 6. ili 7. prosinca, objaviti rezultate akcije kodnog naziva “Nekretnina”, potvrdio je Srni direktor Slobodan Ujić.
“Već više od više od 15 dana traje akcija kodnog naziva `Nekretnina` na cijelom prostoru BiH i sljedećeg tjedna ćemo izaći u javnost s onim što je dokumentirano i rezultatima”, rekao je Ujić.
U okviru akcije “Nekretnina” sprovede se kontrole na cijelom prostoru BiH koja obuhvaća strane državljane koji su, između ostalog, iz Kuvajta, Saudijske Arabije, Sirije, Libije, Ukrajine, Rusije, te pravne subjekte koji su u njihovom vlasništvu.
Ranije su mediji objavljivali da je Služba za poslove sa strancima na osnovu liste pravnih osoba utvrdila da su kompanije osnivane sa početnim ulogom u visini od 2.000 KM, da bi kasnije u Registru poslovnih subjekata iste pravne osobe posjedovale i više od 20 nekretnine velike vrijednosti./BIRN/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -