Slučaj Lejle Kašić, klanje pijetla iliti ponavljanje invazivnih soroševskih obrazaca

Princip je sljedeći, i ljudi u Zagrebu i Zapadnoj Europi ga dobro znaju.

Mlada zvijezda u uspornu, obično je to voditeljica ili glumica, optuži starijeg kolegu za silovanje.

Obično je to netko iz njene branše ili netko s kim je često u konaktu.

Pa i u bliskom kontaktu.

Osoba se potom pravda, da to nije istina, da oni to često rade i da nema smisla da pitaš ovaj put kada prošli i svaki drugi put je bilo obostrano.

No mediji su već progutali udicu. I deru kožu starijoj zvijezdi da je možda silovatelj i da šta se brani uopće ako nije kriv itd.

U međuvremenu žrtva postaje velikodušna te odustaje od tužbe te nudi nagodbu. Da osoba koja je navodno predator, uplati donaciju za neku udrugu životinja ili da se sve svede na razinu prekršaja.

Izbjegava se tako sudska trakavica, stari vučjak biva društveno ucijenjen i ubijen, stavlja mu se pred nos NGO egida i woke ideologija da ju prihvati i bude njen ambasador ako dalje želi u medije dok mlada žrtvica najedanput dobiva US papire i tamo nastavlja karijeru jer eto više ona u društvu mizogenih u kojem je ovaj zvijezda niti može niti smije ostati živjeti.

Tako će sada biti zanimljivo pratiti putopis naše Lejla. Kojem NGO.u se podala. U kojem smjeru ide njena aviokarta.

Za koliko hollywoodskih filmova je prodals glavu Antonija Pušića?

Bit će zanimljivo pratiti a špranca je toliko izlizana da se o njoj u većim gradovima Europe već priča kao serijskom organiziranom Soroševskom kaznenom djelu masovnog ubijanja duša.

Netko bi u konačnici ako žrtve ovakvih urota načine udrugu mogao platiti pozamašan iznos oštećenima.

U svakom slučaju Lejla , žao nam je. No ne vjerujemo ti. Previše je identičan spin. I već smo ga toliko puta pročitali. Možda u Crnoj Gori prođe. Tu je to tek nešto novo…

 

 

Lejla Kašić, producentica emisije Dnevnica na Radioteleviziji Crne Gore, ranije ove godine optužila je crnogorskog pjevača Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje.

“Jučer sam na snimanju epizode Dnevnica doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus”, napisala je tada u svojoj objavi na Instagramu.

Incident je dobio epilog

Nekoliko mjeseci poslije incidenta Lejla se ponovno oglasila na društvenim mrežama.

“U ožujku ove godine sam za seksualno uznemiravanje prijavila Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus. Kako je slučaj privukao ogromnu pažnju javnosti, ukazao u kolikom smo mizoginom blatu i direktno me izložio još jednoj vrsti nasilja – digitalnom nasilju, a danas konačno dobio epilog, u cilju informiranja javnosti želim priopćiti sljedeće:

Antonije Pušić je danas priznao krivicu i osuđen je za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, a njegovo ponašanje okarakterizirano je kao naročito drsko, bestidno i uvredljivo. Za to mu je izrečena novčana kazna”, napisala je, piše Index.hr.

“Crna Gora nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku”

Kaže da u Crnoj Gori vrste seksualnog uznemiravanja još uvijek nisu dio Krivičnog zakona. “Sada kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške. Kažem ‘kakvu-takvu kaznu’ jer Crna Gora još uvijek nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku”, napisala je Lejla.

“Želim da ovaj slučaj bude opomena bilo kojem muškarcu koji pomisli ‘pljesnuti, pipnuti ili uštipnuti’ drugu osobu bez pristanka. Želim da bude primjer djevojčicama, djevojkama, ženama da nema nedodirljivih. Da nismo krive, da nismo zaslužile, da nismo umislile. Samo ne trebamo šutjeti. Nikada. Nikome”, dodala je, između ostalog, u svojoj objavi./HMS/

more recommended stories