Published On: Mon, Aug 17th, 2015

SLIČAN INCIDENT KAO I U TOMISLAVGRADU Teslić: Vrijeđali Hrvate, a zatim ih napali sjekirom

Policija je identificirala osobu iz Teslića čiji su inicijali V.S. kao muškarca koji je drškom od sjekire lakše ozlijedio jednog gosta u kafiću “Formula” u teslićkom naselju Slatina.
V.S. i osobe čiji su inicijali N.C.i S.B. prethodno su u ranim jutarnjim satima u ugostiteljskom objektu zajedno vrijeđali tridesetak gostiju hrvatske nacionalnosti, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj.
Nakon što su se udaljili, tri mladića su kroz prozor automobila dovikivali uvrede i prijetnje mještanima Slatine. Policiji je slučaj prijavljen oko 5 sati nakon čega su brzo indentificirane ove osobe, nad kojima je izvršena kriminalistička obrada i kod kojih je testiranjem u službenim prostorijama utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.
Kod V.S. je pronađena i izuzeta sjekira s kratkom drškom za koju se sumnja da je korištena prilikom nanošenja ozljeda jednoj osobi. Osobe inicijala V.S. i N.C. su višestruki povratnici u vršenju prekršaja s elementima nasilja, kao i vršenju krivičnih djela protiv imovine.
Protiv navedenih osoba Okružnom tužiteljstvu Doboj bit će dostavljeno izvješće o počinjenom krivičnom djelu nasilničko ponašanje./HMS/