Srijeda, 29 svibnja, 2024

Slaven Bilić: O suđenju su ovaj put pričali i igrači koji to nikad ne rade

Must Read

“Iako ne volim tipične hrvatske priče o moralnim pobjednicima, mi smo stvarno odigrali herojski“, komentirao je izbornik nogometne reprezentacije Slaven Bilić susret sa Španjolskom. Bilić se u jednom trenutku oštro porječkao sa četvrtim sucem jer nije mogao mirno gledati kako se baš ništa ne sudi u korist njegove momčadi. “Valjda smo mi svi u krivu, ali i igrači su stekli taj dojam. I igrači koji to nikad nisu rekli su pričali o suđenju ovaj put. Modrić mi je rekao da im kažem da svira nešto za nas“, rekao je Bilić. “Ponosno mogu reći da iza sebe ostavljam jednu fantastičnu generaciju”, zaključio je Bilić nakon posljednje utakmice na klupi vatrenih. »

 

Slaven Bilić odradio je posljednju utakmicu na klupi Hrvatske. ”Pali” su vatreni od furije, no časno, nesretno…
– Čestitao svojim igračima. Iako nevolim tipične hrvatske priče o moralnim pobjednicima, mi smo stvarno odigrali herojski. Znali da se moramo braniti koncentrira i agresivno što smo radili super. Znali smo da nećemo imati puno šansi, ali da će biti jedna ili dvije. Imali smo šansu utakmice u Rakitiću i da smo je iskoristili sad bi slavili četvrtfinale – rekao je Bilić u uvodu.

Iako su se u prvom dijelu većinom branili, u nastavku su njegovi izabranici u više navrata stvorili paniku pred Casillasom.

– I u prvom dijelu htjeli smo zabiti, no motorično smo se postavili, a kasnije smo htjeli aktivirati plan B. Probali smo sve, istrošili su se momci, pritisli smo Španjolce i igra se otvorila, ali nismo dali gol.

Bilić se u jednom trenutku oštro porječkao sa četvrtim sucem. Nije mogao mirno gledati kako se baš ništa ne sudi u korist njegove momčadi.

– Da pričali smo. Ma, dobar mi je on. Htio bih pogledati snimku pa onda govoriti, no ono na Mandžukiću nije bio faul, nego nasrtaj na njega. Valjda smo mi svi u krivu, ali i igrači su stekli taj dojam. I igrači koji to nikad nisu rekli su pričali o suđenju ovaj put. Modrić mi je rekao da im kažem da svira nešto za nas.

Iako odlazi ponosno, kaže kako nije ostvario zacrtano na ovom EP-u.

– Došli smo osvojiti EP, a plan nije napravljen. Bez obzira na dojam koji je fenomenalan, mi smo došli radi rezultata. Falilo nam je malo sreće…

Iza sebe Bilić ostavlja sjajnu generaciju koja će dugo trajati…

– Ponosno mogu reći da iza sebe ostavljam jednu fantastiču generaciju, a za 2 godine će se afirmirati ovi igrači koji nisu dobili priliku kojima čestitam na profesionalizmu. straha nema, tek će doći njihov vrhunac – rekao je Bilić i za kraj dodao:

– Hvala vama što ste me trpili!

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -