Published On: Uto, stu 28th, 2017
#3rd |

Škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu za jaki turnir u Stuttgartu

Nakon mnogih osvojenih turnira ovih zadnjih godina, škola nogometa Međugorje dobila je pozivnicu za jaki turnir u Stuttgartu u Njemačkoj. Rad, disciplina, ulaganje u djecu, uvjeti u kojima treniraju, stručno usavršavanje, provjereni i educirani treneri s višegodišnjim igračkim profesionalnim stažom, normalno razumijevanje roditelja za svoju djecu, rezultat je uspjeha ove škole, navode iz Škole nogometa Međugorje.

Ovaj vikend, Međugorje je osvojilo turnir u Prozoru. Tradicionalni malonogometni turnir povodom Dana Državnosti BiH, koji je se igrao u Prozoru.  Međugorje je u skupini osvojio prvo mjesto.

Finale: ŠN MEĐUGORJE – MNK MAKLJEN 3:0

Nastupali su: Matej Prskalo, Mile Puljić, Antoni Bajkuša, David Milićević, Franjo Berišić, Marijan Ostojić, Dino Pehar, James Patrik Ostojić i Grgo Milićević. Trener ekipe: Danijel Bajkuša. Ekipa Međugorja je dobila zahvalnicu za korektno – fair play ponašanje, a za najboljeg igrača proglašen je igrač Međugorja Antoni Bajkuša.

Na malonogometnom turniru u Prozoru, nastupale su ekipe iz Prozora, Bugojna, Mostara, Sarajeva, Ljubuškog, Međugorja, Gračanice, Jablanice i dr. krajeva BiH.

Čestitke našim dečkima i najboljoj školi nogometa na ovim prostorima. Osvajači turnira na upit koji je uspjeh da stalno dolaze u završnice turnira kažu: „Uvjeti u kojima igramo i treniramo su najviše pridonijeli našem napretku u Sport centru Međugorje, malo tko ima ovakve terene i popratne sportske sadržaje na ovim prostorima Europe, a i šire“. Ovo je primjer kako se s djecom treba raditi i pokazatelj što je ova škola nogometa sve osvojila u zadnjih par godina.

Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da mogu trenirati i natjecati se. Zahvaljuju se također svojim trenerima Mladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi i svim drugima koji na bilo koji način pomažu. Škola nogometa Međugorje će nastupati ovih dana na jakom turniru u Zagrebu. Treba još istaknuti i pohvaliti da je škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu da nastupa na jakom turniru u Njemačkoj u siječnju iduće godine, gdje će se od 12. do 22. 01. 2018. godine u Stuttgartu, održavati turnir za talentirane dječake iz svih krajeva Europe.

Čast nam je da ce Hercegovinu predstavljati škola nogometa Međugorje, a rezultate ove škole su neki i vani prepoznali i zapazili organizaciju, rad, disciplinu, a najviše talent djece, što pokazuju i rezultati ovih zadnjih godina ove škole nogometa u Hercegovini. Pozivnica za Stuttgart u Njemačkoj podrazumijeva, da je ekipi Međugorja plaćen smještaj, obilasci grada, hrana i sve što se tiče igranja na turniru, navode iz Škole nogometa Međugorje.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x