Srijeda, 29 svibnja, 2024

ŠIRENJE EGZOTIČNOG RUSKOG UTJECAJA: Izabrane najuspješnije i najljepše mame od Vladivostoka do Sokoca

Must Read
SOKOLAC – Na finalnoj večeri “Slavenske ljepote od Vladivostoka do Sokolca” svih 12 sudionica osvojilo je titulu.

Predsjednica sokolačkog Udruženja “Majka i dijete” Aleksandra Elez, kao jedna od organizatorica finalne večeri, kazala je sinoć novinarima u Sokocu da se na ovaj način promoviraju obiteljske i tradicionalne vrijednosti te da žene mogu biti majke, društveno aktivan i profesionalno uspješan.

Istaknula je da su sinoć ugostili 12 sudionica izbora “Slovenske ljepote”, među kojima sedam iz Rusije, dvije iz Srbije i tri iz Republike Srpske.

Elezova je naglasila da se ove godine po prvi put ovakvo natjecanje održava u Republici Srpskoj, na Sokocu, spajajući ljepotu tri naroda, s nadom da će to postati tradicija.

Predsjednica nevladine organizacije “Ank” Suzana Soldar, jedna od organizatorica promocije “Slovenska ljepota – Od Vladivostoka do Sokoca”, rekla je da su sinoć izabrane najljepše i najuspješnije mame iz ove tri republike, koje će predstavljaju svoje zemlje na završnom natjecanju na Krimu.

Ona je istakla da su sve učesnice ovog takmičenja uspješne u svom poslu, obrazovane žene i predane supruge i majke, te dodala da su sinoć u okviru manifestacije promovisana ruska i srpska tradicionalna jela.

Organizatorica izbora “Slovenska lepota” Anastasija Marakova iz Rusije rekla je novinarima da ta ideja u Rusiji postoji već duže vreme i da ovom manifestacijom lepote želi da pokaže da žena koja je majka može biti lepa. , dobra domaćica i ujedno uspješna u poslu.

Naglasila je da su Srbi i Rusi jedan narod, prvenstveno zbog tradicije i njegovanja obiteljskih vrijednosti.

Jedan od organizatora manifestacije “Slavenska ljepota od Vladivostoka do Sokoca” Milan Jolović Legenda istaknuo je kako je riječ o najljepšem načinu promicanja kulture, tradicije i ljepote u kojem sudjeluju lijepe, poslovne i uspješne majke i obiteljske žene.

– U ovom vremenu globalnih zbivanja i velikih previranja vrlo je važno jedinstvo sveslavenskog i pravoslavnog naroda, s obzirom da je cilj Zapada oduvijek bio razbiti pravoslavni i sveslavenski svijet, ne dopuštajući im da se ujedine. . Zato je važno njegovati takve prijateljske odnose – rekao je Jolović.

Na finalnoj večeri “Slovenske lepote od Vladivostoka do Sokoca” koja je održana sinoć u hotelu “Zlatni bor” bilo je pet prvih mesta – za slovensku lepotu, klasičnu lepotu, prvo mesto u Srbiji, Rusiji i prvo mesto “Bela Cvijet“, a izabrani su i za „Manekenku“, kraljicu srca i dvije velike pobjednice.

Prvo mjesto “Slavenske ljepote” pripalo je Tatjani Djakonovoj, prvo mjesto klasične ljepote pripalo je Ani Bezovskaji, prvo mjesto među sudionicama iz Srbije Nataši Kusmuk, prvo mjesto među sudionicama iz Rusije Ani Laktjonovoj i prvo mjesto za titulu “Bijeli cvijet” Elena Trjapickina.

Model” je Ana Vinagrjadava, kraljica srca Đurđina Šuka, velika pobjednica Rusije Darja Švetsev i velika pobjednica Republike Srpske Sonja Borovčanin.

Specijalna gošća finalne večeri bila je glumica Ivana Žigon, a manifestaciju je otvorio gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

- Advertisement -

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -