Sinoć pokušali oteti bh. sportašicu, jednog napadača uspjela nokautirati

Elvin Mehmedović objavio je da su nepoznate osobe u nedjelju navečer pokušale oteti njegovu kćerku Nadinu Mehmedović.

Mehmedović je reprezentativka Bosne i Hercegovine u Taekwondou. Kako je za “Avaz” potvrdio Mehmedović, sve se dogodilo sinoć u Šijama.

-Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima europsko natjecanje – rekao je za portal “Avaza” Elvin Mehmedović.

Ranije je objavio:

-Želimo informirati javnost da se dogodila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u Taekwondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli još lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na natjecanjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjegnuti najgori scenarij. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi dogodilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih dogadjaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u tijeku. Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je netko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći.

Policija istražuje ovaj slučaj.