Sindikati obrazovanja u HNŽ-u uputili podršku kolegama u ŽZH

Sindikati osnovnih i srednjih škola u HNŽ-a uputili su u ponedjeljak podršku članovima sindikata srednjeg i osnovnog obrazovanja Županije Zapadnohercegovačke.

Želimo da ustrajete u vašim opravdanim zahtjevima i da do kraja budete jedinstveni, navodi se u dopisu koji su sindikati u HNŽ-u uputili svojim kolegama u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Aktivnosti koje su poduzeli sindikati HNŽ-a rezultirale su uspjehom. Naša Vlada je shvatila koliko su opravdani bili naši zahtjevi i na kraju donijela ispravnu odluku.

Upućujemo iskrene želje za uspjehom i nadamo se da će se to dogoditi i kod vas te vas podržavamo u vašim sindikalnim aktivnostima. Želimo da ustrajete u svojim zahtjevima, stoji u priopćenju koje potpisuju predsjednici sindikata osnovnih i srednjih škola u HNŽ-u Edina Čomić, Josip MilićGoran Miličević i Edin Sarajlić.

Samo sindikalno jedinstvo u zajedničkoj borbi za prava i dostojanstvo naših članova može dovesti do ostvarenja ciljeva, jer ‘Zajedno smo jači!’, poručili su sindikalisti iz HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)