Sin Marine Tucaković prišao Saši Matiću, Ceci i Milanu Kaliniću i rekao im da odmah odu

Posljednji ispraćaj Marine Tucaković i dostojanstven oproštaj od nje ostao je u sijenci skandala koji se dogodio danas na sahrani.

Naime, Marinin sin Laća navodno je prišao udovici ratnog zločinca Arkana, Ceci Ražnatović, pjevaču Saši Matiću, glumcu Milanu Kaliniću i skladatelju Damiru Handanoviću i tražio da se udalje sa sahrane.

Ražnatović je navodno odmah napustila sahranu, a niko nije želio komentirati spornu situaciju, prenosi Kurir.

Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smjelo nikada da se dogodi nigdje, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umjetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci i Šaši nema veze s koronom. On je u jednom trenutku prišao Saši i bijesno mu se obratio riječima: “Ikebano, skloni se!”, dok je nastavio da komunicira s Cecom i rekao joj: “Tebe ne mogu da gledam očima”. Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju – otkrio je navodno izvor sa lica mjesta.

Ovaj incident Arkanova udovica nije željela komentirati, dok je Saša Matić danas dao kratku izjavu i vidno neraspoložen otkrio da je on bio pozvan u kapelu da se oprosti s Marinom.

Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim komentirati. Ja sam još uvijek u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju suradnicu. Izjavio sam Futi sućut, on me je osobno pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim komentirati – rekao je Saša Matić za “Kurir”.

more recommended stories