Published On: Tue, Aug 11th, 2015

SIN ALIJIN I SALKO BEBA RAME UZ RAME ZA JASNU PORUKU HRVATIMA Bivši zapovjednik mudžahedinskog logora u Travniku i Bakir Izetbegović drugovali na Igmanu i pokazali da Hrvati nisu dobrodošli!

2740b6ea1c9985b0dc5c6f8505b85edc_LBosna i Hercegovina zemlja je čudnovata. Zločinci su Karadžić, Mladić, Boban i Praljak. Kordić je brutalan lik koji kad je pušten na slobodu dočekan je na nož. Svi hrvatski političari proglašeni su fašistima i ubojicama ako su se našli u krugu 100 metara od Kordića, iako je on svoje odradio u Haagu.

Ali zato Salko Beba nije zločinac. Salko Beba nije kriv, on je nevin. I Naser Orić je častan i pošten čovjek, koji nije klao i vadio utrobe nevinim žrtvama. Bosna se digla da obrani Orića. A Salko Beba je evlija, prijatelj sina rahmetlog Alije. Bakir se može slikavati na Igmanu, kao da ništa nije bilo, s poštovanim Salkom. Ne mogu Bošnjaci biti fašisti u svojoj zemlji, dok drugi to po definiciji jesu, jer nisu Bošnjaci onako kako je Alija zamislio. Kako trebaju Hrvati protumačiti ovu poruku? Jednostavno, niste dobrodošli, mi svoje (mudžahedine) ne damo!

Salko Beba bio šef logora u Travniku. Čovjek koji je odigrao važnu ulogu u ubojstvu Hrvata. Nikad nijedna optužnica nije podignuta za ubijene Hrvate u Srednjoj Bosni. Nijedna optužnica nije podignuta za preko 1500 ubijenih Hrvata u Lašvanskoj Dolini. Kako ćeš je podignuti kad je Salko Beba drug Bakirov sina oca bošnjaštva u Muslimana?

Salko Beba bio je nagrađen činovničkim mjestom u Ministarstvu branitelja Zukana Heleza. Kao da, recimo, dadneš da u Ministarstvu branitelja RH radi Veselin Šljivančanin JNA oficir i da određuje kolike će biti mirovine braniteljske.

Ovo dokazuje jasno kakva je politika SDA! Bakir Izetbegović samo je u društvo poštenjačina i bezgrešnika. Erdoganu skoro pa da se uvukao do kraja, a sad Salko Beba mu je pratilja. Jer, eto, oni su primjer Europe, europske politike i vrijednost te ljudskih prava.

SDA zapravo nije ništa drugo nego stranka koja štiti mudžahedinsku prošlost nekih ljudi. Jer zna da će izgubiti glasove ako krene u borbu (Džihad – to bi bio pravi džihad!) protiv mudžahedina, vahabita i salafista koji stoluju po BiH. Sve je više sela u kojima ima nebosanskih i ekstremističkih zastava po kućama i avlijama. A zakon do njih neće, jer SDA šetnjama sa Salkom Bebom automatski ih pokupljuje. I eto ti malo više glasova za izbore!

Jer Bošnjaci u ratu nisu činili zločine na Hrvatima Srednje Bosne! Sami su sebe pozatvarali u logorima i ranjavali i ubijali se! Hrvati su lud narod, posve glup narod koji je umislio da je Salko Beba drugovao s mudžahedinima i bio glavna spona između njih i poštenjačina iz patriotske Armije BiH. Nije Salko Beba kriv, Hrvati su sami sebi vadili grkljane, to je ta poruka!

Gdje je sada Vijeće Europe? Gdje je EU? Gdje je Inzko? Hoće li sankcionirati Bakira Alijinog i veliko-bošnjačku politiku koju prešutno prihvaćaju i DF i SDP s obzirom da oni SVAKI PUT šute kad je u pitanju velikobošnjački nastup Bakira i drugih lidera? Ili će trpjeti SDA-ov radikalizam? Je li to ta multi-kulti BiH u kojoj se nalazi “europski Jeruzalem”?

Evo još nekih podataka o Salku Bebi, koji je djelovao u mudžahedinskom logoru u Orašcu kod Travnika za vrijeme rata u Bosni:

1. Da li Izetbegović zna da je Salko Beba bio operativac DB-a Travnik sve do 1992. godine i ucijenjivao i vrbovao gdje je koga stigao? Naročito vjerske vođe iz sva tri naroda.

2. Zna li Izetbegović da je Beba bio najbliži suradnik Abdulaha Mactoufa koji je osuđen za ratne zločine nad Hrvatima u Središnjoj Bosni, i da je na suđenju Mactoufu mali Salko bio svjedok obrane?

3. Da Izetbegović, kojim slučajem, nije čuo da je Beba koordinirao lanac zapovijedanja između ABiH i mudžahedina koji su boravili na prostorima Središnje Bosne a u slobodno vrijeme se “zabavljali” Hrvatima režući uši, grkljane i nabijajući ih na kolac?

4. Ču li, može bit, Izetbegović da je Beba sudjelovao u dislociranjima masovnih grobnica ubijenih Hrvata, što je konstatirano i u Izvješću komisije za razmjenu zatočenih pripadnika ABiH i HVO?

5. Salko Beba je u Haagu, u jednom od svjedočenja, označen kao “Komandant logora za Hrvate i Srbe u bivšoj kasarni JNA “Petar Mećava” u Travniku. Izetbegoviću, šapnu li ti to itko?

6. Salko Beba je jedan od osumnjičenih za krađu 14.000.000 KM u tadašnjem Ministarstvu za izbjegle i raseljene i uskoro se (nakon duge i teške bolesti), očekuje podizanje optužnice u tom predmetu. Izetbegoviću, to isto nikad nisi čuo?

7. Salko Beba je bio, kao odanii provjereni kadar DB-a, u pratnji Slobodanu Miloševiću na Gazimestanu. Obzirom na njegovu visinu, bolje reći “nizinu”, vjerojatno je bio zadužen za moguće diverzije ili atentate sa zemlje. Mravi, skakavci, bubašvabe, miševi i svi slični insekti sa kojima bi ovaj “patriota” možda mogao izaći na kraj.

Pratio Miloševića a sada prati i ponosno korača uz Izetbegovića. Tragikomično.

Pitanja može biti u nedogled. U svakom slučaju, vodeći u pratnji dokazanog prelivodu Salku Bebu, čijeg “humanog opusa” smo naveli samo djelić, Izetbegović je Hrvatima poslao i više nego jasnu poruku. Umjesto da naredi internu istragu u Federalnom ministarstvu branitelja o tome kako je Beba desetak dana prije izbora, novcem ministarstva (radi se o oko 500.000 KM), kupovao i kupio mandat u Parlamentu FBiH bivšem ministru Helezu, rekorderu po promilima alkohola u krvi i trošenju novca iz Proračuna FBiH na pijančevanja i slične radnje koje priliče jednom ministru. Beba ga je pratio u stopu i zanosio mu stražnjicu u krivinama.

Samo naprijed druže Izetbegoviću!

Bujrum!

poskok.info