Subota, 25 svibnja, 2024

SENAD AVDIĆ UZVRATIO EMIRU KUSTURICI: Moja majka nije imala priliku da plače za mnom…

Must Read

0656fb26a3e5be0d58ced337e13c0ecdVerbalni okršaj između slavnog reditelja i medijske bh. scene ne jenjava. Povratni udarac na današnju izjavu Emira Kusturice uputio je večeras Senad Avdić, koji je za DEPO PORTAL kratko rekao…

Moja majka nije imala priliku da plače za mnom… A znala je počesto suzu pustiti kad vidi šta su četnici napravili od ‘Muratovog malog’!

Odgovor Senada Avdića uslijedo je nakon što je današnje Oslobođenje prenijelo telefonski komentarEmira Kusturice, upućen na njegov i na račun popularnog bh. glumca i bivšeg ministra kulture Emira Hadžihafizbegovića, u kojem slavni reditelj svom bivšem studentu i podstanaru (Hadžihafizbegoviću), kao i svom hercegovačkom zemljaku (Avdiću) poručuje: „Dovoljno ih je samo vidjeti kako izgledaju. Ni za jednim majka ne bi zaplakala“.

Rediteljev komentar, pak, bio je replika na prethodne uvrede izrečene na njegov račun, gdje ga je Senad Avdić nazvao ‘lažovom’, a Hadžihafizbegović „gubitnikom sa Mokre Gore, vucibatinom i mrcinom“.

Slijedi li nakon ovoga novi odgovor Emira Kusturice?!

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -