Subota, 22 lipnja, 2024

Selefija protjeran iz BiH zbog prijetnje po nacionalnu sigurnost

Must Read

Provodeći pojačane operativne mjere kontrole kretanja i boravka stranaca na području Bosne i Hercegovine, Služba za poslove sa strancima danas je otkazala boravak i izrekla mjeru protjerivanja sa zabranom ulaska i boravka u BiH na razdoblje od tri godine državljaninu Republike Makedonije S.B. (1984.), koji je proglašen prijetnjom nacionalnoj sigurnosti BiH.

Makedonski državljanin koji se dovodi u vezu s ”radikalnim sljedbenicima selefizma” u BiH, lociran je na području Zenice te je u cilju osiguranja izvršenja mjere protjerivanja te ograničenja kretanja zbog prijetnje nacionalnoj sigurnosti BiH, smješten pod nadzor u imigracijski centar.

On je u BiH boravio na osnovu odobrenja privremenog boravka po osnovi izvanbračne zajednice sa državljankom BiH, a Služba ga je odmah po prikupljanju podataka o njegovim aktivnostima koje mogu narušiti sigurnost zemlje procesuirala te se poduzimaju daljnje mjere u cilju njegovog udaljenja iz BiH.

Služba za poslove sa strancima će i u narednom razdoblju nastaviti provoditi pojačane kontrole kretanja i boravka stranaca u BiH te svojim djelovanjem davati puni doprinos sigurnosti BiH, priopćeno je iz Službe za poslove sa strancima.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Petković odgovorio što ne funkcionira u hrvatskoj igri

Isključiva krivca je na nama, ostali smo dužni navijačima, poručio je hrvatski napadač Bruno Petković na novinarskoj konferenciji u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -