Published On: Sri, ožu 16th, 2022

SDA PRIŽELJKUJE SCHMIDTOVO NAMETANJE IZBORNOG ZAKONA Špirić :”To bi stvorilo novi problem”

Špirić je za Srnu rekao da su stavovi približeni i da je to javnosti poznato, ali bošnjačka strana nema hrabrosti napraviti konačan iskorak.

Ono što obeshrabruje, a dolazi iz kuloara, je to da su Bošnjaci spremni da izmjene Izbornog zakona nametne Christian Schmidt, kako bi lakše to objašnjavali svojoj izbornoj bazi – naglasio je Špirić.

Ukazao je kako bi nametanje reforme Izbornog zakona BiH od Christiana Schmidta dovelo do novog zapleta.

Ne znamo jesmo li sad bliže raspletu situacije ili novom zapletu, jer se zna da srpska strana osporava pravo, posebno Christianu Schmidtu, da nameće zakone – rekao je Špirić i podsjetio da se svi postdaytonski sporovi vode zbog nametnutih zakona.

Špirić je rekao da boravak visokog predstavnika EU za vanjske poslove i sigurnost Jospeha Borella i delegacije iz Bruxellesa u BiH govori o tome da i oni misle da su pregovori o reformi izbornog zakonodavstva u samom kraju, ali da nitko nema hrabrosti reći da je proces završen, dok se ne postigne dogovor u BiH.

Ukoliko je rezervna varijanta da to uradi Christian Schmidt, mislim da smo u novim problemima – zaključio je Špirić.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
4 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Izmetbegović

Gotovo svi austrijski mediji danas izvještavaju kako je Sveučilište u Beču pokrenulo postupak provjere doktorskog rada austrijske ministrice pravosuđa iz redova stranke Zelenih, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Alme Zadić.. Zaključak:Mošnje žive u laži, od laži, laž ih je uništila.. 😁

Živjeli Putin, Orban i Dodik

Muslimanske varalice 🙁 , ova plagijatorska muslimanska lopina, pa Bundes-Ballija Ahmo, i legendarna madrac-barunica Helić

Anonimac

Nikad pa nikad necete dobiti sto Dragica trazi bas nikacujte fujke

Krešimir ...

Nemojte potu,rama osun,ećenim krasti snove ,MOLIM VAS !!! Buuuuuaaaahaaaa UDRUGA OSUNE,ĆENIH EVROPLJANA HOĆE NEKU SVOJU DRŽAVU , PA TO JE NEČUVENO ……BRZI KURS UČENJA LETENJA ( mali savjet)