ZAŠTO SDA ŽELI DA SCHMIDT NAMETNE IZBORNI ZAKON? Cilj je spašavanje Bakira od kazne vlastitog nu naroda ali i odvajanje Hrvata od Dodika

Već smo ranije pisali da je Schmidt u poziciji povrata vlastitog autoriteta, koji mu je narušen, kojeg mu je i USA na neki način uskratila,  kojeg mu Srbi uskraćuju kako vladajući tako i oporba, kao i veći dio Hrvata.

Naime ne priznaje ga cijeli hrvatski narod u BIH i iseljeništvu, osim hrvatske društvene kreme koju čini većna svećenstva i većina hrvatske političke elite uključujući tzv. oporbu a  koji mu nemaju snage u lice  reći da je za nas nelegalni nasilnik i kolonizator, iako su oni vazda “uz svoj narod” . To sve govori o tome koliko su oni udaljeni od naroda, koliko je svećenstvo kao i prije 500 godina slavo na okupatore i koliko upravlja HDZ-om i HNS-om , strankama koje glumataju da su društvena elita a u suštini su njihovi maleni ministranti, bez muškosti u sebi da se iz sluga Vatikana prometnu u narodne vođe. Hajduke svog vremena. Ne shvaćaju da je i sam Isus kazao “Bog Božje , Caru Carevo”.

Istovremeno prpošna, bahata i konačno pogubljena bošnjačka politička elita koja je došla do kraja svojih političkih deluzija suočena s činjenicom da međunarodni mirovni ugovor nije isto što i recimo časna sestra Danka Jurčević iz Kaknja koju možeš ubiti nakon rata, a da za to ne odgovaraš, nije niti slučaj Pokvić iz Uskoplja, koji je razotkriven dok njegova koautorica i dalje dela na BHRT kao da baš ništa nema s tim,  dakle ta ista bošnjačka politika elita, u strahu od odmazde  naroda bošnjačkog, koji bi u slučaju priznanja SDA/SDP-a da su njih, Bošnjake, ubijali u mozak, lagali i držali u lažnoj nadi mržnje prema svojim komšijama,  prema svojoj braći, podvalama kako će oni to, eto koliko je već sutra , sve to što je potpisao Alija, poništiti, dakle ta SDA/SADP strana  od Schmidta očekuje da jednim potezom odradi dvije stvari:

1. Nametanjem Izbornog zakona  SDA i SDP kao i sve druge desne stranke u Bošnjaka (lijevih  nikada i nisu imali!) bili bi spašeni i mogli bi nastaviti djelovanje. Prebacili bi se iz pozicije onih koji nešto traže od OHR-a u poziciju onih koji su žrtve nepravde OHR-a i tako bi sačuvali obraz u narodu. Malo bi se , takorekuć politički kroatizirali.

2. Nametnuti Izborni zakon stoga prema projekcijama SDA koja očito nema snage stati ispred naroda i preuzeti odgovornost za poraz, te planiraju uvoziti još mnogijeh respiratora,  mora biti takav da Hrvatima ne ponudi ništa od onog što traže, recimo demokratizaciju i slobodu u svojoj zemlji,  potpuno opušten izlazak na izbore, u kojem mogu crpiti višestranačje i više kandidata, nego bi im se ponudio model u kojem bi imali daleko veće šanse da u boju za pravo  na vlastite predstavnike u Dom naroda postave veći procent autentičnih predstavnika, i da u boju za hrvatsko mjesto u Predsjedništvu merhamet i islamski centri po BIH ipak imaju manje pravo upliva.

 

To polovično rješenje, smatraju u SDA, Hrvati će prihvatiti, jer su željni vlasti, jer im se ne pauzira od stolice i jer su naprosto Hrvati.

Potom bi izlazak Hrvata na takve izbore, uređene po privremenom Schmidtovom zakonu koji bi mogao ostati trajan, kao i svi nameti u BIH,  počinio novi efekt:

  1. Bošnjački mediji masovno bi krenuli u propagandu kako su Hrvati, pristajući na polovično rješenje čika Schmidta izdali Srbe. Koji neće pristati ni na kakvo nametanje jer im je to princip.
  2. Ukrato Srbi, srpski narod Bosne i Hercegovine, koja je oduvijek srpska zemlja onoliko koliko je oduvijek i hrvatska i bošnjačka bori se za Hrvate daleko više nego oni sami. Bore se da nad nama više nema austrijskih klipana, njemačkih banaka, habsburških baruna i britanskih lordova. Bore se za pravo nas, djece , sinova i kćeriju Bosne i Hercegovine da budemo svoji na svome.

Hrvatska politička elita pretjerala je s fokusom na Izborni zakon.

Jebo ih, ukratko izborni zakon.

Ništa se neće promijeniti ako neki imperator, nas Hrvate, u našoj zemlji, natjera da na Izbore izlazimo po austrijskom izbornom zakonu. Ako nam da pravo da budemo nešto slobodniji ali i dalje robovi njihovih pravila.

Hrvatska politička elita mora konačno shvatiti: Ovo je naša zemlja a ne Schmidtova. OHR je proxy SDA. Umjesto da na USA sudu odgovaraju za napad na WTC oni uvjetuju Amerima i OHR-u kako da se ponašaju.

Hrvatske elite moraju shvatiti: Svećenstvo nije politička volja naroda. Politika je jedno, posao Crkve je drugo. Udaljite se od Crkve i udaljite Crkvu od politike. Ako ne znate zašto vam to pišemo proučite povijest Vatikana i Hrvata pa će vam biti jasnije. Vatikanu je bitnija trenutno Ukrajina i približavanje islamskom svijetu nego šaka pogana koja tvrdi da se petkom u Međugorju, već evo 50.000 puta spušćala Gospa i popila kavu s nekakvim zlim prevarantima. Koji ne staju u ponižavanju Majke Kristove.

Ako mi, narodi BIH, dva od tri naroda, kažemo da se tjedan daana u BIH  sastoji od pet utoraka i dvije nedjelje, onda će to tako biti u BIH. Ako mi kažemo da je valuta u BIH Jedan Kulin a ne jedna Konvertibilna Marka onda će valuta biti Jedan Kulin.

Bez Srba i Hrvata nema BIH. Zato ih se toliko mrzi i napada. Jer SDA zna da bošnjačke stranke nisu nikakve probosanske stranke. I da su Srbi i Hrvati Bosna i Hercegovina. Zato nam se stavlja na čelo da smo protubosanske snage i da mrzimo BIH. Ne, mi upravo jesmo BIH. Mi smo sve ono od BIH što SDA prezire. I čemu poručuje “Odselite ako vam ne paše”. Ne. Ne paše nam. I nikud mi nećemo. Ako vam se seli, selite. A i za selidbu i ispis iz državljanstva morat ćete platiti potvrdu nama. Jasno?

Ako SDA želi prijetiti Srbima i Hrvatima iza austrijskih haubica bujrum.

Ako želi Hrvate tjerati opet na izbore po nametnutom zakou i odbija prihvatiti i slovo i duh Ustava, te ismijava presude, i Ustavnog suda i ESLJP te cijelo to vrijeme maltretira manjine u BIH, otimajući i njima ono malo pozicija koje imaju, i ako to ništa Shmidt ne vidi, eto im tamo.

Nek izvole raspisati Izbore kako god žele, s nametnutim il nepostojećim zakonom.

Srbi i Hrvati će jesti kokice. I čekati bošnjačku upravu u Širokom i Banja Luci. Pa da vidmo taj režim konačno u svoj svojoj punini.

Dosta ih je.