Published On: Pon, ruj 17th, 2018

PANIKA U BOŠNJAČKIM MEDIJIMA: “Digli su Hrvate. Prave svetu Alijansu s Rusima i Srbima. Oni masovno dolaze na izbore! Kojeg vraga smo ih tjerali?”

Kolinda Grabar Kitarović i Milijan Brkić na udaru su bošnjačkih medija već peti dan. Zbog kako kažu “protudržavnog udara na BIH” i organiziranja birača. Panična pisanja idu do bizarnih tvrdnji.

Poredbe idu u toliku paranoju da se Hrvatsku optužuje u miješanje u BIH izbore.

“Otkud pravo Hrvatima iz BIH da glasuju u BIH? Tko ih to mobilizira? Zašto žele izići na izbore u svojoj državi? Na svojoj djedovini.”

“Potpredsjednik HDZ-a Hrvatske izdao je kažu naputak za pripremu izbora u BiH i registraciju birača koji glasaju putem pošte.”
Milijan Brkić. “Sram ga bilo. Imenovao je čak i  koordinatora aktivnosti. Hrvatski poštari glasački materijal predavali su  „trećim licima“. Za ove izbore Čović i Brkić „registrirali“ 10 tisuća više birača nego 2014. Užas!”

“U “Svetu alijansu” protiv Komšića ujedinila se i Srbija i Hrvatska, potpomognuta Rusijom. Nisu samo Dodik i Čović snažno protiv izbora Komšića nego i Grabar – Kitarović i Aleksandar Vučić…..”

Na udaru sarajevskih medija najviše su Milijan Brkić i Kolinda Grabar Kitarović

Istovremeno uz kriminalizaciju hrvatskog prava , prava hrvatskog naroda, iseljenog iz BIH, opljačkanog, protjeranog, s istih medija koji se vole zvati “nezavisnima” otvoreno se agitira kako je važno preglasati Hrvate. Nametnuti im predstavnike.

Oni radikalniji među njima pišu kako je u prvoj fazi najvažnije završiti s Hrvatima. Kasnije će se okrenuti na “vlahe” misleći pri tome na Srbe.
Dio srpske politike u BIH uopće se ne obazire na taj plan. Drugi dio zna da je to potencijalno opasan plan.

Hvale se da već imaju pripremljene Hrvate u BIH koji će biti dio novih Platformi.

Jer ako ih se preglasa, Hrvate, ako ih se dodatno iseli, ako ih se ponizi, svede na ništavnost, ako ih se istrijebi do razine da ih nema, onda nema ni majorizacije nad njima. Kako će biti majorizacije nad nekim kog više nema?

I OHR se slaže s tim. Svojom šutnjom.

Razlika između Republike Srpske i prostora džihada, kako taj prostor nazivaju vođe tog rata iz Armije BIH, prostora na kojem je protjerano ili pobijedno preko 170.000 Hrvata  u tome  je što su zločinci za progon Hrvata na prostoru RS-a osuđeni, dok na prostoru džihada nisu. Čak mašu s plakata i imaju svoje stranke.

Srbi nam osim toga ne govore “sami ste sebe protjerali”. Kao što nas to uči Sarajevo.

Sarajevo koje želi da ta istina uđe u naše službene školske programe ovako prikazuje izlazak Hrvata na izbore:
U svakom slučaju , drago nam je vidjeti da Sarajevo paničari, nadamo se da to čine s opravdanim  razlogom.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare