Published On: Pet, srp. 20th, 2018

SAMOZATAJNA SUPRUGA OMILJENOG VATRENOG NIJE OD ONIH KOJE VOLE POZIRATI Novopečena majka Matea izgleda sjajno, ali Šime je od fešti još malo ‘zgužvan’

sime vrsaljko djevojkaa

Tko ne bi reagirao na pojavu Šime Vrsaljka, jednog od nedvojbeno stilski najzanimljivijih hrvatskih reprezentativaca, vrlo omiljenog i među djevojkama, a zbog igre i karaktera cijenjenog među navijačima, posebno kad je u društvu svoje atraktivne supruge?

 

Zadranka Matea Vrsaljko, djevojačkog prezimena Kedžo, dodatno potpiruje znatiželju javnosti i stoga što nije jedna od onih supruga nogometaša koje se vole eksponirati i koje su vrlo aktivne na društvenim mrežama.

 

Samozatajnost je njezino obilježje, zbog čega je svi promatraju s još više zanimanja.

Šimu, još vidno “zgužvanog” od neprekidnih fešti (zaslužio je svaki minut svake od njih) i Mateu naš je fotoreporter snimio danas prilikom posjete matičnom klubu NK Zadar, gdje su se našli s Lukom ModrićemDanijelom Subašićem i Dominikom Livakovićem, položili vijenac na mjesto stradanja prijatelja Hrvoja Ćustića i opet se rado družili sa sugrađanima.

 

Mnogo se pisalo i špekuliralo o razlozima Mateina nepraćenja utakmica Svjetskog prvenstva sa tribina u Rusiji, a razlog je jedan i najviše vrijedan, lijepa gospođa Vrsaljko 6. lipnja na svijet je donijela sina Bruna i briga oko djeteta bila je njezina najvažnija preokupacija.

 

Sad je sve puno lakše i slađe, jer kući je konačno stigao i tata Šime, piše Slobodna Dalmacija.