Subota, 25 svibnja, 2024

Salihović držao u ladici predmet “Lijanović” 8 mjeseci, pa ga vratio Tužiteljstvu Sarajevske županije

Must Read

Tužiteljstvo BiH danas je ponovo Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu vratilo predmet, a ovaj put to je predmet koji se odnosi na Jerka Ivankovića Lijanovića i druge osobe. Ovo se događa nakon što je isto učinjeno i s predmetom „Leutar“, priopćeno je iz Ureda glavne županijske tužiteljice.

Naime, svojim dopisom broj: A-340/14 od 22.10.2014.godine, Glavni tužitelje Tužiteljstva BiH je zatražio cijeli spis „Lijanović“ od ovog tužiteljstva radi preuzimanja krivičnog gonjenja Jerka Ivankovića Lijanovića od strane Tužiteljstva BiH.

To je bilo u vrijeme kada je Tužiteljstvo BiH otvorilo istragu protiv Jerka Ivankovića Lijanovića, a koji se jedno vrijeme po prijedlogu tog tužiteljstva nalazio i u pritvoru.

Dakle, spis ovog tužiteljstva je dostavljen Tužiteljstvu BiH na  traženje Glavnog tužitelja tog tužiteljstva, a radi vođenja jedinstvenog postupka.

Međutim, nakon osam mjeseci taj predmet je vraćen Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu, a da Tužiteljstvo BiH nije provelo ni jednu tužiteljsku radnju, navode iz Ureda glavne županijeske tužiteljice./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -