Published On: Uto, pro 4th, 2018

SABINA POJASNI MU: Postavljanje Tita u ured uvreda je socijaldemokraciji, Hrvatima, Bošnjacima, Srbima i budućnosti BIH

Komšić, koji se želi nametnuti kao reformator, trebao bi ozbiljno razmisliti o dosegu svojih provokacija. Tito jest povijesna figura, kontradiktorna osoba, no njegova uporaba u sadašnjosti naprosto je recidiv. Nešto što nema smisla.

To bi Komšiću danas rekao i njegov tvorac i učitelj, Zlatko Lagumdžija, da ga Komšić još hoće slušati. Tito vrijeđa svakog građanina BIH kome je damokratizacija na srcu. Tito predstavlja totalitarnu misao, nedijalog, zaostalost, režim, gušenje slobode javne riječi, tajna ubojstva, masovna streljanja.

I sam Komšić je priznao da je Bleiburg bio zločin. Ako si tog stava zašto kreatora Bleiburga držati u uredu? Jedno je slaviti partizansku borbu, antifašizam u svojoj nevinoj razini, kakav je bio u ideji , jedno je veličati Sutjesku, proboje , Bihaćku republiku, a drugo je Tito.

Ista je stvar i s Blažom Kraljevićem kojeg je također držao u uredu. Netko je očito pisao Komšiću da je Kraljević kompromitiran. Da je bio šef Dretelja u kojem su silovali Srpkinje on i njegove HOS multietničke snage odane Aliji.

Da postoje video materijali u kojima sebe smatra Ustašom a Bošnjake Hrvatima, pa ga je makao.

Valjda iz respekta prema Bošnjacima.

No ako iti malo poštuje svog oca, i oca svog oca, i ako ima iti malo ljubavi prema narodu u čiju je fotelju zapeo treći put, ako imalo poštuje narod svoje supruge, koji je skupa s hrvatskim narodom masovno ubijan, bez suda , pod Titovim režimom, Komšić bi trebao sjesti i razmisliti do kada misli biti zabavljač jednog manjeg dijela saraj čaršije?

Otimati hrvatsko, potom živjeti od provokacije Hrvata, i ne samo Hrvata, ne shvaćajući da to što čini nikako nije put u dijalog, bolje sutra, suživot i pomirbu, čemu to?

Naprosto užas. I totalno djetinjasto ponašanje.

Osim toga, isti taj Komšić je prije izbora, u pauzama povika njegove sljedbe, povika za silovanjima i nabijanjima na kolac, ponavljao parole Nihada Croata Kravata Habibija kako je konstitutivnost stari komunistički recidiv.

Što će ti onda komunist i jedan od najvećih ubojica Hrvata, Bošnjaka i Srba u uredu protivniče recidiva? Za one koji ne znaju, u doba Bleiburga, kad su ubijani , bez suđena, ne ustaški protagonisti, nego obični ročnici, deomobrani. kao i civili, Hrvati i Bošnjaci u Beogradu je isti taj Tito poubijao 40.000 Srba rojalista kao i kompletnu kraljevsku pilotsku jedinicu. Pilote inačeu nikada u povijesti niti jedan vojskovođa nije ubio. Piloti se ne ubijaju. To rade samo idioti.

Tita držati u uredu uvreda je za civilizirani svijet. Uvreda za logiku. Znak neobrazovanja. Dokaz da su ti Cvetković i Maček jedna osoba. Da si debilčina. Da su ti savjetnici debilčine. Isto kao što je uvreda za mozak u uredu držati Blaža Kraljevića.

Da parafraziramo Nihadov rječnik: Klekni pred zločinima komunizma Željko Komšiću  i barem jednom u životu pokušaj biti čovjek dijaloga a ne obična igračka na vjetru, ostatka ostataka džihada.

Vrijeme je.

I jedno mahanje prvoj dami u Hrvata, gđici Sabini. Nadamo se da naša prva dama uživa u zagrebačkim odrescima plaćenima čistim hrvatskim parama od hrvatskih poreznih obveznika u BIH.  I da će nam doći na Advent <3

 

P.S. Radio Slobodna Europa ulagala je milijune u rušenje Titovog režima i razvoj demokracije u Jugoslaviji. Baš da vidimo hoće li RSE reagirati na činjenicu da je Komšić u 2018-oj godini u ured Predsjedništva BIH stavio bivšeg komunističkog diktatora.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare