Published On: Sri, kol 10th, 2022

S muškarcima širih ramena žene najlakše dolaze do orgazma

Velik je broj faktora koji utječu na to hoće li žena doživjeti orgazam ili ne – od osjećaja opuštenosti u vlastitom tijelu, vještinama partnera do same veličine njegova ‘alata’, no postoje i neki drugi fizički atributi koji su važni.

Od psiholoških ističu se dva najvažnija – njegovo samopouzdanje i visina prihoda.

Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa muškarca, pa žene tako nesvjesno muškarce s većim primanjima od njih samih, ali i visokog samopouzdanja, doživljavaju kao muževne i poželjne, prenosi Index.

Osim toga, orgazam je u snažnoj korelaciji s time koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerici, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom – širinom njegovih ramena.

Rezultati su to velikog istraživanja temeljenog na heteroseksualnim ženama koje se nalaze u stabilnim vezama duljim od šest mjeseci pokazalo je koji čimbenici se povezuju s većom vjerojatnosti orgazma s partnerom. Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako – objašnjavaju stručnjaci.

Naime, širina ramena povezuje se s višom razinom testosterona i biološke predodređenosti. Za one koje nisu rođeni s genetskom predispozicijom za šira ramena vježbanje je svakako dobra ideja, savjetuju stručnjaci. –

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Welt'
Welt'
1 mjesec prije

Treba znati zeni predvostrucit i dobro tucat.

HR🇭🇷 HB
HR🇭🇷 HB
Šta ti kažeš na ovo?  Welt'
1 mjesec prije

bez alata nema zanata

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Osunneećeni šiljak najbolje odgovara ženama. Fin, čist, nema bakterija i transfera spolnih oboljenja. Obostrani užitak daleko ljepši i intenzivniji.

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

psst ,ipak ti probaj o®ginal