RUKOMETNO LUDILO Nevjerojatne cijene za utakmicu protiv Srba!

Cijene ulaznica za prvu utakmicu Europskog rukometnog prvenstva Hrvatske protiv Srbije na “crnom tržištu” dostižu i do 2000 kuna. Najjeftinije moguće ih je nabaviti za 1000 kuna.

Karata za utakmicu otvaranja Europskog rukometnog prvenstva više nema, mjesecima je sve rasprodano, pa će tako Hrvati i Srbi igrati prvu utakmici pred ispunjenom Spaladium arenom.

Cijena ulaznica u službenoj prodaji je bila 150 kuna za jeftinija mjesta, a za ona bolja po 300 kuna. No karte u službenoj prodaji su se odmah nakon početka prodaje rasprodale.

Karte se trenutno još mogu nabaviti na “crnom tržištu”. Slobodna Dalmacija piše kako razni preprodavači traže i po 2000 kuni po ulaznicu, što bi bio rekord za rukometnu utakmicu.

Rekordne cifre za utakmice Hajduka su do sada bile otprilike oko 1500 kuna, što dovoljno govori o potražnji za ovom utakmicom. Drugi najveći ponuđači traže iznose otprilike po 1500 kuna, pa sve do 1000 kuna. Zanimljivo je što gotovo nema ni približno slične potražnje za drugim utakmicama u grupi, što govori kako je navijačima “kauboja” najbitnija prva utakmica protiv Srba.