Published On: Čet, ožu. 30th, 2017

Roditelji otvorili dnevnik svoje kćeri, a onda otkrili sablasni plan

Koliko ste puta kao roditelj ili prijatelj došli u iskušenje da pročitate dnevnik, poruke ili Facebook svog djeteta ili prijatelja?

Ne samo što je u pitanju privatnost na koju svatko ima pravo, na stolu se nalazi i karta povjerenja koje može biti vrlo krhko.

Ipak, da ovo dvoje hrabrih roditelja iz Marylanda nisu zavirili u dnevnik svoje kćeri, u srednjoj školi Thurmond dogodio bi se masakr.

Nichole Cevario, na stranicama svog dnevnika detaljno je opisala masovnu pucnjavu na učenike koju planira izvesti na određen datum – sablasni plan koji je zaprepastio njene roditelje!

Odmah su pozvali policiju i pirotehničare koja je kod Nichole pronašla pušku, streljivo i materijale od kojih se pravi eksploziv, prenosi Viralnova.

Koliko je sve otišlo predaleko, dokazuju detalji plana. Ne samo što je Nichole opisala vremenski tijek kojim će rešetati svoje kolege, već i listu procedure koju škole slijede u izvanrednim situacijama.

Sada se nalazi u mentalnoj ustanovi koja će procijeniti njeno stanje. U svemu će pomoći pronađeni dnevnik koji pokazuje da ga je pisala kronično rastresena osoba, koja uz to pokazuje simptome teškog psihičkog poremećaja.  – f

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer