Published On: Sri, lis 6th, 2021

RODICA UBIJEĐENA DA JE OVO RAZLOG UBOJSTVA ĐOKIĆEVIH: Sve je počelo prije 2 godine kada su prodali kuću

Verica Đokić iz Moravca, udovica brata Gorana Đokića koji je ubijen sa svojom suprugom Gordanom i dvadesetpetogodišnjom kćerkom Lidijom, ubijeđena je da su likvidirani zbog pljačke.

Goran je prije dvije godine prodao kuću da kupi ćerki stan. Ona nije željela kuću, već stan u Nišu pa je Goran radio od jutra do večeri i to sam u mijenjačnici, kako bi joj ispunio želju. Vjerujem da su zbog tog novca ubijeni, nema drugog razloga. Tog novca nema, ne znam koja je suma u pitanju, ali pare nisu nađene – kaže ožalošćena rođaka.

Ističe da su Gorana svi voljeli te da ne može da shvati da mu je neko želio smrt, a još manje njegovoj supruzi i kćerkici.

Pitajte cijelo selo, niko nema ništa loše da kaže o njemu. Plaču i oni koji su ih znali, i oni koji su samo čuli za njihovo ubistvo – priča Verica.

Kada će Đokići biće ispraćeni na vječni počinak i dalje je nepoznanica jer su naložene nove analize njihovih tijela u Zavodu za sudsku medicinu.

Jučer su nam javili da su iz Zavoda za sudsku medicinu prebačeni u kapelu, te da možemo da ih preuzmemo radi sahrane. Organizirali smo prijevoz posmrtnih ostataka iz Niša, jer ovdje nemaju tri auta da ih dovezu. Međutim, jutros su nam kazali da se ništa ne zna do daljnjeg, te da su potrebne dodatne analize. Mogu samo da kažem da onaj ko je to uradio nije zdrav, ne, to nije monstrum, nego više od toga, ne mogu da nađem riječi da ga opišem – komentirala je tragediju Goranova snaha.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare