Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Rimac u dokumentarnom serijalu priča o novoj eri Bugattija

Must Read

U nedavnom obraćanju javnosti, Mate Rimac, livanjski poduzetnik i inovator, najavio je novi Bugatti i predstavljanje Robotaksija.

Kazao je tada kako će u iduća dva tjedna predstaviti dva velika, ali nevezana projekta, te kako se radi o nečem jako posebnom, piše Jabuka.tv.

Sada je na njegovom YouTube kanalu izašao i dokumentarni serijal u kojem će Rimac govoriti o svom uzbudljivom putovanju te konceptu i viziji iza nove ere u povijesti Bugatija. 

Već je ranije najavio Bugatti koji je potpuno drugačiji od viđenog, a sada će konačno i iznijeti viziju Chironovog nasljednika, o kojem se zasada zna jako malo. Ono što je poznato je da će Mate sam u četvrtak predstaviti Chiron kojeg će voziti iz Zagreba do Molsheima u Francuskoj.

Ova epizoda pruža pogled bez presedana u srce i um Mate Rimca, svjedoči o strasti, inovaciji i duhu koji definira sljedeću generaciju BUGATTI hyper sportskih automobila. Ovo nije samo novi automobil; ovo je zora nove ere za kultni brend sa skoro 120 godina povijesti. I putovanje će se nastaviti…, stoji u opisu samog serijala.

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -