Srijeda, 19 lipnja, 2024

Rimac planira povećanje proizvodnje i broja zaposlenika

Must Read

Nakon što je tvrtka Rimac Automobili ove godine Hrvatsku prvi put upisala na svjetsku mapu proizvođača automobila, i to kao jedini domaći proizvođač osobnih automobila u jugoistočnoj Europi, njezin osnivač Mate Rimac za iduću godinu u planu ima veliko širenje, javlja Poslovni dnevnik.
Rimac očekuje da će do kraja 2015. povećati proizvodnju Concept Onea na četiri godišnje. Tvrtka već razvija nove modele koji bi se trebali proizvoditi u većim serijama, a Rimac je prethodno govorio da do kraja 2017. želi proizvoditi 200 automobila godišnje.
U idućoj godini plan Rimac Automobila je povećati broj zaposlenika sa 60 na sto do 150. Uz to, Rimac razmatra mogućnost da do kraja 2015. njegova tvrtka primi još jedan krug investicije.
Asset Management procijenio je trenutačnu vrijednost Rimčeve tvrtke, koja je osnovana prije svega pet godina, na 70 milijuna eura ili više od pola milijarde kuna.
 
Livno Online

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

ESKLUZIVNO: Pao je povijesni dogovor hrvatskih navijačkih skupina u Berlinu. Večeras bi trebalo više nego gorjeti…

O detaljima nećemo. No Boysi, Torcida, Armada, Ultrasi , sinoć kasno, sporazumili su se o povratku na repku. Više nećemo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -