Published On: Wed, Aug 9th, 2017

Riješen slučaj bizarne smrti u Francuskoj: Muškarci pronađeni mrtvi za stolom, uz serviranu večeru

Francuska policija uspjela je riješiti slučaj bizarne smrti dvojice muškaraca koji su pronađeni prošlog četvrtka za stolom u kući u Authon-du-Percheu, uz serviranu večeru i bez ikakvih znakova nasilja.

Gradonačelnik je izjavio da je “scena izgledala kao da je vrijeme stalo”: Olivier Boudin (38) i Lucien Perot (69) sjedili su za stolom, a ispred njih su stajali tanjuri puni hrane i čaše s vinom. Nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, a u kući nije bilo ni tragova provale.

Hrana i piće nisu bili otrovani

Susjedi su rano ujutro shvatili da nešto nije u redu, a kada su provjerili što se događa, ugledali su muškarce oslonjene na stol: “Mislili smo da su se napili i da spavaju. Stvarno sam bila uvjerena da je iza njih bila jako teška večer”, izjavila je susjeda za L’Echo Républicain.

Međutim, kada je nekoliko sati kasnije ponovo provjerila situaciju, shvatila je da se muškarci još uvijek nisu pomaknuli. Ušla je u kuću i vidjela da su mrtvi. Policija je prvo mislila da su se otrovali  hranom ili vinom, ali svi testovi su bili negativni.

Jučer je napokon otkriveno da je Perot imao više od dva promila alkohola u krvi te pokušao progutati golemi komad goveđih rebarca. Kombinacija slabog žvakanja i nedostatka zuba rezultirala je gušenjem. Boudin je bio toliko šokiran smrću svoga prijatelja da je umro od srčanog udara.