Srijeda, 24 travnja, 2024

RECESIJA: Prostitutke rade po akcijskim cijenama

Must Read

Ko voli, nek’ izvoli! Tako se ukratko može podvesti stara priča o prodavačicama ljubavi koje svoje usluge nude na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka.

I mada u policiji nemaju novih saznanja o ovoj vrsti biznisa, skoro je javna tajna da se od Svala kod Prijedora do prijedorske petlje kod Banjeluke mogu vidjeti uvijek iste “stoperke”.

“Ima ih četiri-pet. Čuo sam da jedna ima sina narkomana koji je tjera da to radi. Jedna je udata i muž zna čime se bavi. Valjda mu je važno da novčanik bude pun, a ne to s kim žena radi one stvari”, kaže Prijedorčanin koji po prirodi posla svakodnevno prolazi ovim magistralnim pravcem.

Kaže da mu je jedna od tih “dama” prije nekoliko godina ušla u automobil.

“Stopirala me i odmah nakon ulaska u auto počela neku svoju bezveznu priču. U stilu da joj je kad se vraćala iz Sanskog Mosta neki matorac ponudio 20 maraka da ga oralno zadovolji. “Da je mlad kao ti, uradila bih džabe, a njemu ne bih ni za 50 maraka”, rekla mi je kao u povjerenju. Kad je vidjela da ne reagujem i da od “posla” nema ništa, zamolila me da stanem. Sve u svemu, vozili smo se tek nekih desetak kilometara, nakon čega je izašla iz auta”,  ispričao je ovaj Prijedorčanin.

Pojašnjava da je riječ uglavnom o ocvalim damama, u pristojnim srednjim godinama kojim se navodno pridružila još jedna, malo stasitija i krupnija.

Kriza i konkurencija tako su i u najstarijem zanatu na svijetu snizili cijene, pa ako je vjerovati izvjesnom Dragi, sredovječnom momku iz jednog sela kod Prijedora kojeg je prijatelj “počastio” kompletom usluga, sve košta samo 30 maraka.

Platio prijatelj

“Pokupili smo je negdje kod Piskavice (Banjaluka). I brzo sklopili dogovor. Oralni, plus klasični seks. Na kraju mi je ispostavila račun od 30 maraka. Oralni deset, a klasični seks 20 maraka. Problem je što sam u džepu imao samo 11 maraka pa je sve velikodušno platio prijatelj koji je bio sa mnom – pohvalio se Drago svojim drumskim iskustvom.

O poslu kojim se bave, ove žene uglavnom rijetko pričaju, pogotovo ne novinarima od kojih bježe kao da su policija.

Foto: Avaz

 

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tko nam to predlaže rezoluciju o Srebrenici?

Službeno to su Njemačka i Ruanda. No praktično, to je SR Njemačka. Zemlja koja u ovoj priči ima dvojak...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x