Utorak, 21 svibnja, 2024

Radikali iznenađeni lošim rezultatima izbora

Must Read

Haag-Vojislav-ŠešeljDužnosnica Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta izjavila je danas da su radikali iznenađeni lošim rezultatima koje je ova stranka postigla na parlamentarnim izborima, ali da će poštovati volju građana.

Radeta je rekla da je predsjednik SRS Vojislav Šešelj u Hagu “vrlo pribrano” primio izveštaj o rezultatima izbora, prenijeli su beogradski mediji.

“Svjestan je da smo sada u teškoj situaciji, ali podsetio nas je da to nije prvi put i da smo često prolazili kroz teške trenutke, ali smo se uvek izdizali mnogo jači”, rekla je Radeta. Ona je vjeruje da će SRS u budućnosti zauzeti mjesto koje zaslužuje.

Radeta je rekla da radikali neće odstupati od svoje dosadašnje politike i objasnila da će Predsjednički kolegij SRS razgovarati o rezultatima izbora.

Prema procjeni Cesida, SRS na parlamentarnim izborima nije prešla cenzus od pet posto i stoga u novom sazivu Skupštine Srbije neće biti radikalskih zastupnika.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -