Pucnjava u Ljubuškom, dvije osobe uhićene

U mjestu Vašarovići pored Ljubuškog došlo je do pucnjave u četvrtak navečer. Jedna osoba je ozlijeđena i prebačena na Centar urgentne medicine u Mostaru, a dvije su osobe uhićene, doznaje Fena iz policijskih izvora.

Pojedini internetski portali javili su da je u pucnjavi bilo poginulih no tu informaciju demantirao je policijski izvor.

Prema za sada dostupnim informacijama, došlo je do uporabe vatrenog oružja no nitko nije ustrijeljen. Osoba koja je prebačena u Centar urgentne medicine ozlijeđena je u fizičkom obračunu.

U policiji kažu da je riječ o kriminalnom obračunu i “neriješenim računima” između tamošnjih kriminalnih skupina.

Više informacija bit će poznato nakon obavljenog očevida.

Kako doznaje Ero.tel od sugovornika iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, nakon večerašnjeg sukoba i pucnjave u općini Ljubuški, uhićena su braća Lauc.

-Dvije osobe su uhićene, a Joe Primorac je ozlijeđen u ovome događaju. Daljnjom istragom bi trebalo biti utvrđeno što je povod večerašnjeg sukoba – rekli su za Ero.tel sugovornici iz MUP-a ZHŽ.

Podsjećamo, do sukoba je došlo večeras na području općine Ljubuški, a prve informacije su govorile kako u ovome događaju ima mrtvih. Kasnije su te informacije opovrgnute, a iz policije su stigle informacije o prvih uhićenjima.

Očekuje se kako će više informacija o ovome događaju biti poznato sutra ujutro.