Published On: Ned, sij 11th, 2015

DIJASPORA NEĆE PRESUDITI: Josipoviću 48,6 posto, Kolindi 51,4 posto glasova,izlazak rekordan…

U 19 SATI zatvorena su birališta u Hrvatskoj, odaziv je, čini se, bio rekordan, do 16.30 sati na birališta je izašlo gotovo 50 posto birača ili 1,7 milijuna!

Hrvatska televizija objavila je netom po zatvaranju birališta izlazne ankete: Josipović je osvojio 48,6 posto glasova, a Kolinda posto 51,4 glasova. Ankete su rađene na oko 13 tisuća birača.

“Mi se zahvaljujemo građanima. Teško nam je suspregnuti osjećaje u ovim trenucima pozitivnih izlaznih anketa”, kazao je Jandroković.

> Tijek događanja u stožer Grabar Kitarović pratite ovdje

U Josipovićevom stožeru u šoku

> Tijek događanja u Josipovićevom stožeru pratite ovdje

“Pričekajmo službene rezultate, a mi se zahvaljujemo građanima koji su izašli na glasanje. Jasno je da izlazne ankete nisu obećavajuće. Očito da u ovom trenutku ne stojimo dobro, no pričekajmo”, rekao je Mrsić i dodao da život teče dalje i da treba ostati optimističan.

Mladenka Šarić, glasnogovornica Josipovićeve kampanje, objavu izlaznih anketa popratila je komentarom da su spremni za sve moguće ishode izbora. “Najprije želim zahvaliti građanima koji su u velikom broju izašli na izbore. Ova velika izlaznost pokazala je veliku zainteresiranost građana. Što se tiče rezultata, treba uzeti u obzir da su to tek izlazne ankete. Birališta su se zatvorila prije par minuta i tek sada počinje brojanje glasova. Vjerujemo da će konačni rezultat biti drugačiji. Očekivali smo da će biti napeto, pokazali su to i rezultati u prvom krugu”, izjavila je Šarić za Novu TV.

> U 20 sati DIP će početi s objavom rezultata, moći ćete ih uživo pratiti na Indexu

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare