Published On: Sri, stu 28th, 2012

Pronađene ljudske kosti; je li riješen slučaj Antonije Bilić?

Policija obavlja očevid na smetlištu kamionskog parkirališta u selu Fulaje.   Kako su izvijestili, pronađeni su dijelovi ljudskih kostiju. Smetlište je udaljeno nekoliko kilometara od odmorišta Modruš, gdje je u lipnju prošle godine posljednji put lociran signal mobitela Antonije Bilić.       

Nitko ne želi potvrditi da je očevid povezan s njezinim nestankom. Čekaju se rezultati DNK analize kostiju pronađenih desetak metara od glavne ceste kod ugibališta Miljanica.

Na teren je, uz policiju i forenzičare, izašao i državni odvjetnik. Očevid je u tijeku, a kosti ćemo prevesti na patologiju Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu, gdje će se obaviti medicinska obdukcija, DNA analiza, kao i identitet osobe. Za sada ne možemo reći radi li se o ostacima muškarca ili žene te životnoj dobi, na to će odgovore dati nalazi u idućih nekoliko dana, rekao je Mladen Krajačić, državni odvjetnik Županijskog suda u Karlovcu.

Očevid obavljaju karlovačko Županijsko državno odvjetništvo, Policijska uprava karlovačka i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba, a pretraga terena nastavit će se ujutro.

Antonija Bilić

Zbog pokušaja silovanja i teškog ubojstva Antonije Bilić na 40 godina nepravomoćno je osuđen Dragan ParavinjaOn od 12. studenoga u šibenskome zatvoru štrajka glađu. Tijelo Antonije još nije pronađeno. Nestala je 7. lipnja 2011., a posljednji je put viđena na mostu preko rijeke Čikole prije nego što je ušla u Paravinjin kamion.

Nakon njezina nestanka policija je pokrenula nezapamćenu potragu, ali nije pronađen ni jedan dokaz koji bi istražitelje doveo do djevojke. Paravinja je nakon uhićenja u BiH priznao ubojstvo, no pred hrvatskim pravosuđem sve je zanijekao.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare