Nedjelja, 26 svibnja, 2024

PROGOVORIO POLICAJAC KOJI JE NAŠAO DIJETE ‘Hrabra mrvica nije plakala, a bačena je u kontejner!’

Must Read

Nakon što je u nedjelju u poslijepodnevnim satima u kontejneru za smeće pronađena živa i zdrava beba, u srijedu su sarajevski inspektori uhitili 39-godišnju majku B. Dž., javlja Dnevni avaz.

Policija i građani bili su šokirani kada su u sarajevskoj Ulici Koševo ugledali bebu staru tek nekoliko dana, umotanu u ručnik. Policija je postupila po dojavi građana oko 18 sati u nedjelju, koji su čuli neobične glasove, kao da je u pitanju dječji plač.

Jedan od policajaca se po dolasku nagnuo preko kontejnera s baterijom u ruci i počeo ga pretraživati. Policajac je odmah stavio novorođenče u svoj automobil da ga ugrije, a potom ga odvezao u najbližu kliniku za pedijatriju.

Pedijatri su utvrdili da je riječ o djevojčici izvrsnog zdravstvenog stanja, staroj tek nekoliko dana.

Policajci Adnan Turčalo i Midhat Hodžić za Avaz su ispričali sve o čudesnom pronalasku.

– Kolega Midhat i ja izvadili smo baterije i nagnuli se preko kontejnera. Smeće kao smeće… Pogledamo bolje, kad tamo beba! Živa beba, čista, lijepo obučena… Hrabra mrvica nije plakala, a bačena je u kontejner! Nisam mogao vjerovati što vidim svojim očima. Ne sjećam se više ni šta sam pomislio tada. Samo sam je čvrsto zgrabio da je izvučem iz smeća – ispričao je Turčalo.

– Bila je tako lijepo obučena. Ali, i dalje nije plakala. Međutim, kada ju je doktorica skinula i okupala, tada je grčevito zaplakala. Osjetio sam takvo olakšanje. Nikad nisam doživio nešto ni slično ovome. Tko bi rekao da će mi 2017. završiti ovako, da živu bebu nađem u kontejneru. Što bi rekao naš narod, njena nafaka… Pronalazak curice obilježio mi je prošlu godinu. Posjetit ćemo je 31. prosinca 2018., u novogodišnjoj noći, kada smo je i pronašli. Slavit ćemo taj dan zbog nje. Jedva čekamo da je vidimo kada bude napunila godinu – završava svoju priču Turčalo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo da je ovako bilo s Miloševićem i Đukanovićem…

Zamislimo da je dakle, JNA bila daleko jača nego što je bila i da je preko noći okupirala Hrvatsku...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -