Published On: Sri, ožu. 28th, 2018
#3rd | By Desk

Prijavite fasadu za oslikavanje murala na 7. Street Arts Festivalu u Mostaru

Bliži se sedmo izdanje mostarskog Street Arts Festivala koji će stići na ulice grada u lipnju 2018. godine te će donijeti stvaralačku energiju i okupiti umjetnike iz cijeloga svijeta.

Ovaj festival egzistira od 2012. godine i svojim kontinuiranim održavanjem stvara prepoznatljivu galeriju ulične umjetnosti u Mostaru, koja mijenja narativ javnog prostora dajući mu novu vrijednost i značenje.

U susret novoj ediciji Street Arts Festivala pozivaju se stanari zgrada, direktori škola, vlasnici kuća i privatnih prostora da se uključe u realizaciju ove umjetničke priče i prijave svoje fasade za oslikavanje murala tijekom održavanja festivala.

Prijava treba sadržavati lokaciju, veličinu zida uz priloženu fotografiju i kontakt podatke, koje možete poslati na e-mail streetartsfestival@gmail.com ili Facebook stranicu Street Arts Festival Mostar.

Natječaj za prijavu traje do 1. svibnja 2018. godine.

„Od prošle godine prakticiramo ovakav vid natječaja i komunikacije s građanima Mostara kada je u pitanju oslikavanje fasada. Moramo priznati da smo veoma zadovoljni i zahvalni na dosadašnjim suradnjama i podršci koju smo dobili od građana. Nadamo se da će tako biti i ove godine te da ćemo zajedničkim snagama omogućiti oslikavanje novih murala na većim i manjim većih i zidnim površina na različitim dijelovima grada“, poručili su iz Street Fest tima.