JOŠ MALO O NAMA: U FRA samostanu, onkraj FRA kavane i FRA muzeja, u gradu 11 FRA ulica, poznati FRAnjevac, osnivač FRA hotela, predstavlja knjigu “FRAnjevci u djelima Ive Andrića”

U povodu 60. obljetnice primanja Nobelove nagrade Ive Andrića, poznati hercegovački franjevac i sveučilišni profesor komunikacijskih znanosti u Mostaru prof.dr. fra Iko Skoko napisao je knjigu: Franjevci u djelima Ive Andrića.

Predstavljanje knjige je u subotu, 9. listopada u 19 sati u lapidariju Franjevačkog samostana Humac.

Knjigu će predstaviti prof.dr. Perina Meić, FraFilozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i fra Stanko Mabić OFM, Franjevački samostan Humac.

Odlomke iz knjige čitat će glumac Dragan Šuvak, a u glazbenom dijelu programa nastupit će Mile i Luka Bubalo.

Napomena: Za usluge tiska obratite se  našoj FRA  štampariji, za ispite našoj Fra Katedri, za povoljan smještaj našem Fra Dompesu, a našim vjernicima nudimo uskoro  i  povoljne  Micro Fra kredite. (Creditus Minorem). S božanstveno niskim kamatama! Jer mi smo vlasnici svega što vi jeste, kompletnog vašeg društva.  I vašeg kolektivnog uma. Vašeg sela,  vaših baki i djedova,njiva, navada, vaše kulture sjećanja, vaše prošlosti i budućnosti. Čak i Vašeg Biskupa. Sve je naše ako mi kažemo da je naše. I Gospa je naša a ne vaša. Kao  i njen rođendan. Za koji ćemo mi reći kada je. A ne Crkva. Mi smo naprosto Tradicija s povjerenjem stara preko 6 stoljeća.
Every Resistance Is Futile! We Are The FRA. <3 <3 <3
*Powered by Mehmed II El Fatih (inter nos zvani  Gospodin) & RedoDržava.

more recommended stories