Published On: Sub, stu 17th, 2018

Prevario ju zaručnik pa mu je na dan vjenčanja priredila nevjerojatnu osvetu koju on neće nikada zaboraviti

Noć prije svog vjenčanja Casey je primila seriju šokantnih poruka s nepoznatog broja, piše Whimn. Nazdravljajući šampanjcem sa svojim djeverušama nekoliko sati prije vjenčanja, na njezin je mobitel stigla poruka koja joj je urušila tlo pod nogama.

Nepoznata osoba napisala joj je: “Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?” Zatim su uslijedile snimke koje su jasno pokazale da je njezin dragi vodio škakljive razgovore s drugom ženom.

iStock

iStock

“Ovaj vikend. Ti i ja. Bit će vruće”, napisao je njezin zaručnik Alex u jednoj od poruka. ”

Imaš je*eno nevjerojatno tijelo. Ludilo kako ga znaš koristiti. Kad bi barem moja cura imala upola takve vještine.

Nevjerni Alex je nepoznatoj ženi priznao i da nikad prije nije osjetio toliku povezanost s nekim.

On nije ništa slutio, a onda je doživio šok

Šokirana i slomljena, zaručnica je briznula u plač, a onda skovala pakleni plan za osvetu. Umjesto da otkaže vjenčanje, ona je odlučila završiti farsu na spektakularan način – čitajući poruke tijekom ceremonije u crkvi.

Njezin zaručnik na dan vjenčanja je izgledao bezbrižno i sretno. Nije ni slutio što ga čeka.

“Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Alexu”, kazala je Casey. Čitajući svaku riječ iz lascivnih poruka, uzvanici su ostali u potpunome šoku.

Alex je izjurio iz crkve u pratnji svoga kuma, a Casey je održala i završnu riječ. “Danas neće biti vjenčanja, ali ćemo umjesto toga proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svoga srca čak i kad boli”, rekla je i pozvala okupljene na zabavu.