PRETUŽNO: Preminuo mladi Marin Ćaćić, bivši klubovi i njegov Gospić opraštaju se od njega..

Protekle nedelje Marin je u jednom trenutku zatražio izmjenu, jer mu je bilo loše otišao je do klupe, gdje mu je pozlilo. Po njega je odmah došla Hitna pomoć koja ga je odvela u gospićku bolnicu, gdje su ga reanimirali.

Nogometaš Nehaja iz Sinja, rođen Siječnja prvog, 1998 u Gospiću preminuo je u 23. godini.

Kao što je poznato Ćaćiću je pozlilo na u nedjelju, u Gospiću, tijekom utakmice senjskog trećeligaša.

Marin je u jednom trenutku  zatražio izmjenu, jer mu je bilo loše otišao je do klupe, gdje mu je pozlilo. Po njega je odmah došla Hitna pomoć koja ga je odvela u gospićku bolnicu, gdje su ga reanimirali.

Nakon toga su ga prevezli u KBC Rijeka na daljnju obradu i liječenje. Ustanovljeno je da se radilo o srčanom udaru, čiji uzrok nije bio poznat. Nažalost, Marin je završio u induciranoj komi, tri dana nakon toga je stigla tužna vijest da je preminuo. Jurica Tomljanović, predsjednik NK Nehaj je za hrvatske medije opisao situaciju iz Gospića.

“Sudjelovali smo na turniru četiri grada Ličko-senjske županije s Gospićem, Otočcem i Novaljom. To je turnir koji se, u organizaciji Zajednice sportova Ličko-senjske županije, igra svake godine i sudjeluju dva uzrasta, U21 i seniori. Marin je dvije-tri minute nakon početka morao izaći. Pružena mu je medicinska pomoć, odmah je stigla Hitna i prevezen je u bolnicu”.

Marin je jedno vrijeme nosio Jedinstva iz Bihaća.Upisao je tri nastupa u Prvoj ligi Federacije BiH, u proljetnoj polusezoni. U mlađim kategorijama bio je član Rijeke.

Klubovi za koje je igrao mladi nogometaš, ali i suparnički klubovi oprostili su se od Marina putem društvenih mreža.